1. HABERLER

  2. Fener'de Aykut KOCAMAN Dönemi..
Fener'de Aykut KOCAMAN Dönemi..

Fener'de Aykut KOCAMAN Dönemi..

Fenerbahçe'de Christoph Daum ile yolların ayrılmasından sonra takımın başına getirilen Aykut Kocaman resmen Fenerbahçe teknik direktörü oldu.

A+A-
Fenerbahçe'de Christoph Daum ile yolların ayrılmasından sonra takımın başına getirilen Aykut Kocaman resmen Fenerbahçe teknik direktörü oldu.
Düzenlenen basın toplantısına Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile katılan Aykut Kocaman resmi imzayı attı.
YILDIRIM: KOCAMAN, BİR ÇIĞIR AÇACAK
Basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ile birlikte Türk Futbolu'nda bir çığır açılacağını söylerken "Artık Türk teknik adamlara görev verme zamanı geldi" dedi. Aziz Yıldırım aynı zamanda "Türk Futbolu'nun Aykut Kocaman'ın kişiliğine ihtiyacı var" açıklamasını yaptı. Yıldırım "Biz yönetim kurulu olarak ona yetkiyi verdik. Bütün sorumluluk kendisinindir. Sayın Kocaman'ın Fenerbahçe tarihindeki yerini ve taraftarın kalbindeki yerini biliyoruz. Taraftarında onu istediğini biliyoruz. Sadece yerli teknik adam olarak Mustafa Denizli şle şampiyon olduk. Yerli teknik adamlara görev verme zamanı geldi. Kocaman ile bu dönem başlayacak. Geçen sezon da beraber çalıştık. Güvencimiz sonsuzdur. Önümüzde bir çığır açılacaktır. Değişim olacaktır. Kendisi de buna layıktır. Milli takımlar anlamında da Aykut'un kişiliğine hepimizin ihtiyacı vardır" dedi.
KOCAMAN: "EN BÜYÜK KORKUM..."
Aykut Kocaman ise "Beklentilerin ne kadar yüksek olduğunu idrak edecek durumdayım. Umarım olumlu sonuçlar alırız. Gözü kara bir insanım. Ancak en korktuğum şeylerden biri bu kadar yüksek güvene karşı mahcup olma kaygısıdır. Ama top benim ayağımda. Topla ne kadar ve nasıl oynadığımı herkes görecek" dedi.
"TRANSFERLER GELECEK"
Çıkan haberlerle ilgili "Bazı konular içimizde kalmalı ve doğru şeyler söylenmeli. Benim kendi hayatım da böyle. Eğer gücümüz yeterse takımda da bunu koruyacağız. Bazı şeyler yine takımda kalacaktır" açıklamasını yapan Kocaman "Transferler olacak Fenerbahçe'de. Şu ana kadar 2 isim kattık. Hem yabancı hem de yerli birkaç futbolcu gelecek. Çalışmalarımız devam ediyor" açıklamasını yaptı.

"EN BÜYÜK ÖRNEK HAGİ"
Kocaman "Ben oyuncu konusunda bardağın dolu tarafına bakarım. .Ben futbolcularımla konuşacağım. Kulübü seven, arkadaşlarıyla iyi anlaşan herkese kapım açıktır" ifadesini kullanırken transferde esas olanın "genci, yaşlısı önemli değil. ssas bakış açımız değer katacak isimler. Önümüzde harika bir örnek var. Galatasaray'dan Hagi" şeklinde değerlendirdi.
"Köklü değişikliği takım ve kadro düzeyinde değil daha agresif oynamak yolunda yapacağız. Yabancı sayısının sahada 6 olup ama sonsuz yabancı sayısı olmalı. Önemli olan oyuncu sayısını bizim seçebilmemiz" açıklamasını yapan Kocaman "Bizim takımımız yarıştığımız her kulvarda başarılı olmak zorundadır. Bu sene de öyle olmak için en azami çabayı göstereceğiz" dedi.
Kocaman "Sözleşmem 1 senelik. Neden 1 senelik? Ben hep burdayım. Ben sözleşmeye bağlı değilim. Hep Samandıra'yız. Hayatımız Samandıra'da" ifadesini kullandı.

TEKNİK KADRO
Teknik direktörlüğünü Aykut Kocaman'ın yapacağı Fenerbahçe'de, Kocaman'ın yardımcıları şu isimler oldu:
Yardımcı Antrenör: İsmail Kartal
Yardımcı Antrenör: Fahrudin Ömeroviç
Antrenör: Turgay Altay
Kondüsyoner: Doç. Dr. Alper Aşçı
Maç Analisti: Arda Keskin
Kaleci Antrenörü: Murat Öztürk
Bireysel Futbolcu Antrenörü: Dolu Arslan.''
Sarı-lacivertli ekibin doktorluğunu geçen yıl olduğu gibi yine Ertuğrul Karanlık yapacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.