1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta Sağanak Yağış ve Su Baskını
Faikbey Caddesine Kısa Süreli PARK

Faikbey Caddesi'ne Kısa Süreli PARK

Kars'ta Faikbey Caddesi üzerinde bulunan 'park yapılamaz' levhaları sökülerek yerine 'kısa süreli park yapılabilir' levhaları asıldı.

A+A-

Kars’ta Faikbey Caddesi üzerinde bulunan “park yapılamaz” levhaları sökülerek yerine “kısa süreli park yapılabilir” levhaları asıldı.
Park sorunu kentin en büyük sorunlarından birisi. Otoparkı olmayan, galerilerin yoğun şekilde işgal ettiği kaldırım kenarları park sorunu giderek artırıyor. Bununla ilgili bugüne kadar bir dizi önlem alınmak istendiyse de ne yazık ki çözüm bulunamadı. Kaldırım kenarlarındaki sabit park halindeki araçların yüzünden park yeri bulamayan sürücüler ise sık sık trafik ekiplerinin kestiği cezaları ödemek durumunda kaldılar.

Faikbey caddesinde de park yasağı yüzünden yüzlerce araç sahibine para cezası kesiliyordu. Trafik komisyonunun aldığı yeni bir kararla Faikbey caddesi üzerinde seyreden araçlar artık kısa süre durabilecekler. Böylelikle merkez köyleriyle birlikte nüfusu 300 binin üzerinde olan Kars’ta rahat bir trafik akışı sağlanacak. Bugün de Faikbey Caddesi üzerinde bulunan “park yapılamaz” levhaları sökülerek yerine “kısa süreli park yapılabilir” levhaları asıldı. Umulur ki bu uygulamayla park sorunu nefes alır vaziyete getirilir.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.