1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. 'Yavru Dağ Keçisi' Tedavi Ediliyor
Evlilik Dolandırıcıları YAKALANDI

Evlilik Dolandırıcıları YAKALANDI

Kars'ta ayrı zamanlarda 2 kişiyi evlendirme bahanesi ile kandırıp, paralarını alan yabancı uyruklu bayan M.B. (46) ile Iğdır Nüfusuna kayıtlı İ.N.A. (60) Kars Emniyet Müdürlüğü'nün sürdürdüğü çalışmal

A+A-

Kars’ta ayrı zamanlarda 2 kişiyi evlendirme bahanesi ile kandırıp, paralarını alan yabancı uyruklu bayan M.B. (46) ile Iğdır Nüfusuna kayıtlı İ.N.A. (60) Kars Emniyet Müdürlüğü’nün sürdürdüğü çalışmalar ile yakalandılar.
2009 ve 2010 yıllarında Kars’ta iki kişiyi evlendirme vaadiyle kandırarak toplam 5 bin TL, paralarını alıp ortadan kaybolan M.B. ile İ.N.A. iddiaya göre paraları aldıktan sonra ortadan kayboldu. Dolandırıldıklarını anlayan kişiler durumu polise bildirdi. Kars Emniyet Müdürlüğü tarafından dolandırıcıların yakalanması için çalışma başlatıldı. Polis, tespit ettiği şüphelileri bir müddet takibe aldı. Kars’ta yine bir kişiyi dolandırmaya çalışan şüpheliler polis tarafından suçüstü yakalandı.

Polis karakolunda ifadeleri alınan yabancı uyruklu M.B. ile İ.N.A. tutuklanarak Kars Kapalı Cezaevine gönderildi.
Dolandırıcıların, Ardahan ve Iğdır illerinde de benzer dolandırıcılık olayına karıştıkları da ortaya çıktı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.