1. HABERLER

  2. EKONOMİ | FİNANS | OTOMOTİV

  3. Volkswagen ve Audi'ye Makam Aracı Darbesi
Esnaf Kefaletten Esnafa Kolay KREDİ

Esnaf Kefalet'ten Esnafa Kolay KREDİ

Kars Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Zakir Bayraktar, kredi faiz oranlarının 25 bin TL'ye kadar yüzde 6, 25 bin TL üzeri yüzde 7,8 olduğunu belirtti.

A+A-

Kars Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Zakir Bayraktar, kredi faiz oranlarının 25 bin TL’ye kadar yüzde 6, 25 bin TL üzeri yüzde 7,8 olduğunu belirterek, “Üstelik kredilerimizde ödeme yıllarını ve de aylarını kendiniz belirliyorsunuz. Geleceğe daha ümitle bakmanızda her zaman yanınızdayız.” dedi.

Bayraktar’ın açıklaması şöyle: “Esnafımızın her zaman yanında yer alan esnaf kefalet kooperatifi hizmetlerine aralıksız devam etmektedir. Bankalara oranla daha uygun faizli kredilerimizi kullandırarak esnafımızın karlı ticaret yapmasına yardımcı olmaktayız. Yeni kuracağınız işinizde yada büyümeyi düşündüğünüz işinizde bizler her zaman yanınızda yer aldık yer almaya devam edeceğiz.

Siz değerli esnafımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Esnafımıza kredi kullandırmalarımız devam etmektedir. Uygun faiz oranları ile siz değerli esnafımızın her zaman hizmetinde olacağız kredi faiz oranlarımız şöyle; 25 bin TL’ye kadar yüzde 6, 25 bin TL üzeri kredilerimiz yüzde 7,8’tir. Üstelik kredilerimizde ödeme yıllarını ve de aylarını kendiniz belirliyorsunuz. Geleceğe daha ümitle bakmanızda her zaman yanınızdayız.”

S.S KARS ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ
Yusufpaşa Mah. Uğurluel İş Merkezi K/2 KARS

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.