1. HABERLER

  2. Eski Apartman Yöneticisi Dehşet Saçtı
Eski Apartman Yöneticisi Dehşet Saçtı

Eski Apartman Yöneticisi Dehşet Saçtı

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde bir apartmanın yönetimiyle ilgili toplantıya gelen aynı eski yöneticisi, 2 kişiyi tabancayla öldürdü.

A+A-
İstanbul’un Kadıköy ilçesinde bir apartmanın yönetimiyle ilgili toplantıya gelen aynı eski yöneticisi, 2 kişiyi tabancayla öldürdü. Eski yönetici, 2 kişiyi de bıçakla yaraladı.
Erenköy Kantarcı Rıza Sokak'taki Unan Apartmanı'nın bazı sakinleri ile halen görevdeki bazı yöneticileri, apartman yönetiminin profesyonel bir firmaya devredilmesi konusunu görüşmek üzere Caddebostan'daki Türk Balıkadamlar Kulübünün Lokali'nde toplandı.
Toplantının sürdüğü ve yönetimi devralması düşünülen firma yetkililerinin sunum yaptığı sırada, aynı apartmanda oturan ve eski yönetici olduğu öğrenilen 61 yaşındaki Kemal Akın lokale geldi.
Akın, içeride bulunanlara ''Kim beni şikayet etti? Mahkemede bana nasıl iftira atarsınız?'' diyerek, yanında getirdiği silahla ateş açtı.
Apartman yöneticilerinden Yıldırım Sunder ve eşi Nesteren Sunder vücutlarına isabet eden kurşunlarla olay yerinde öldü.
Akın, bu sırada kendisine engel olmak isteyen ve elindeki tabancayı almaya çalışan dalış eğitmenleri Halit Esen ve Erhan Eraslan'ı da bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçtı.
Yaralı Esen ve Eraslan, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Akın’ın daha önce de aynı apartman sakinlerinden kimya mühendisi Orhan Tümen'i üzerine araba sürerek yaraladığı ve bu nedenle 6 ay cezaevinde yattığı öğrenildi.
Kemal Akın’ın yakalanması için çalışmalar devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.