1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kağıtçılık Günü Panelle Kutlandı
Eşini ve Kızını Öldürüp İntihar ETTİ

Eşini ve Kızını Öldürüp İntihar ETTİ

Iğdır'da cinnet geçiren bir kişi, eşini ve çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti.

A+A-

Iğdır'da cinnet geçiren bir kişi, eşini ve çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti.

Ailenin büyük çocuğu İbrahim Avaz, babasının yaptığı katliam sırasında okulda olduğu için canını kurtardı. Olay saat 08.30 sıralarında Iğdır'ın Aralık İlçesine bağlı Ağrı Dağı eteklerindeki 120 hane, 650 nüfuslu Yenidoğan köyünde meydana geldi. Çiftçilikle uğraşan 30 yaşındaki Mehmet Avaz, henüz öğrenilemeyen nedenle cinnet getirdi. 25 yaşındaki eşi Nurcan'ı ve daha sonra 4 yaşındaki çocuğu Medine'yi öldüren Mehmet Avaz aynı av tüfeği ile kendi kafasına sıktı.

Köylüler ve Avaz ailesinin yakınları silah sesleri üzerine eve girdiklerinde kanlar içinde 3 cesetle karşılaştı. Gördükleri manzara karşısında şok olan ailenin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Ailenin büyük çocuğu olan 11 yaşındaki İbrahim Avaz anne ve babasının geçimsizliği üzerine Aşağıarasan köyündeki akrabalarının yanında kaldığı ve burada okula gittiği için kurtuldu.

Köylüler, aile arasında şiddetle geçimsizlik bulunduğunu ve Nurcan Avaz'ın 2 ay sığınma evinde kaldıktan bir süre sonra kendi isteği ile evine döndüğünü söyledi.

Köye giden gazeteciler, Avaz ailesinin saldırısına uğradı. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma basın mensuplarını köyden dışarı çıkadı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.