1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Esenyurt'tan Cenaze Aracı HİBESİ
Esenyurttan Cenaze Aracı HİBESİ

Esenyurt'tan Cenaze Aracı HİBESİ

Esenyurt Belediyesi'nin Kars ve Ardahan'daki bazı belediyelere hibe olarak vereceği 5 adet cenaze aracı Kars'a doğru yola çıktı.

A+A-

Esenyurt Belediyesi’nin Kars ve Ardahan’daki bazı belediyelere hibe olarak vereceği 5 adet cenaze aracı Kars’a doğru yola çıktı.

Araçlar uçakla Kars’a gidecek olan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından törenle teslim edilecek.

Esenyurt Belediyesi’ninKars Belediyesi, Kars’a bağlı Selim ve Sarıkamış belediyeleri ile Ardahan’a bağlı Hanak ve Göle belediyelerine hibe olarak vereceği cenaze araçları Kars’a hareket etti. Kars’a ulaşması beklenen araçlar, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından bizzat teslim edilecek.

KADIOĞLU GÖLE’DE YÜKSEKOKUL AÇACAK
Kars’taki teslimatların ardından Ardahan’a geçecek olan Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, bugün ayrıca Esenyurt Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan Ardahan Üniversitesi Göle Meslek Yüksekokulu binasının açılış törenine de katılacak. Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt’tan Belediye meclis üyelerinin ve İş adamlarının da olduğu kalabalık bir heyet ile açılış törenine katılacak.

Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek törene Kadıoğlu’nun yanı sıra, Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, Göle Belediye Başkanı Sabri Muratoğlu, ile diğer kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri katılacak.

Haberin Devamı..

KADIOĞLU KARS'TA

İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Nemci Kadıoğlu Ardahan’ın Göle ilçesinde yaptığı açılışın ardından Kars’a gelerek Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’u makamından ziyaret etti.

Kadıoğlu daha sonra Belediye Meclis Salonunda Belediye Meclis Üyeleriyle bir arya gelerek, İstanbul’dan getirttiği cenaze araçlarının anahtarlarını ve ruhsatlarını Belediye Başkanlarına teslim etti.

Anahtar tesliminden sonra Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kadıoğlu’na teşekkür plaketi ve halı hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum