1. HABERLER

  2. KENT HABERLERİ

  3. Esenyurt'ta Çadır Yandı, 11 İşçi ÖLDÜ!
Esenyurtta Çadır Yandı, 11 İşçi ÖLDÜ!

Esenyurt'ta Çadır Yandı, 11 İşçi ÖLDÜ!

Esenyurt'ta bir AVM inşaatının şantiyesinde işçilerin kaldığı çadırda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın sonucu 11 işçi yaşamını yitirdi.

A+A-

Esenyurt’ta bir AVM inşaatının şantiyesinde işçilerin kaldığı çadırda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın sonucu 11 işçi yaşamını yitirdi.

Hürriyet Gazetesi'nden Sefa Kıdık'ın haberine göre, yangın, saat 22.30 sıralarında Güzelyurt Mahallesi 6. Cadde üzerinde bulunan inşaat şantiyesinde işçilerin kaldığı çadırlarda çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve ambulans gönderildi. Yangını söndüren itfaiye ekipleri, tamamen yanan çadırda 11 işçinin cesedine ulaştı. Polis ve itfaiyenin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.

Ölü işçilerin sayısı daha sonradan 11'e yükseldi.

AVM inşatında çalışan bir işçi, çadırların 15’er kişilik olduğunu ve şantiye alanında yüze yakın işçi bulunduğunu söyledi. İşçilerden çoğunun Sivas ve Ordu’dan geldiğini belirtti. İşçilerin bir kısmının da Van'dan getirildiği yönünde iddialar dile getiriliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.