1. HABERLER

  2. KENT HABERLERİ

  3. Esenyurt Belediye Başkanı KARS'TA
Esenyurt Belediye Başkanı KARSTA

Esenyurt Belediye Başkanı KARS'TA

İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Kars'a geldi.

A+A-

İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Kars'a geldi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Kars'ın Susuz İlçesi'ne bağlı Büyük Çatak Köyü'nde 2007 yılında yaptırdığı okula çeşitli yardımlarda bulundu.

Kars'a gelen Büyük Çatak Köyü'nü ziyaret eden Başkan Necmi Kadıoğlu, yaptırdığı okula ve çevre köy okullarına bilgisayar, yazıcı, güç kaynağı ve elektrikli süpürge ile birlikte öğrencilere kırtasiye ve giyim yardımı yaptı.

Köy girişinde köylüler tarafından karşılanan ve önünde kurban kesilen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, beraberinde getirdiği hediyeleri Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve Susuz Kaymakamı Vedat Yılmaz ile birlikte dağıttı.

Biz paylaşmak istiyoruz. Türkiye'nin her tarafında paylaşmak istiyoruz diyen Necmi Kadıoğlu; "Büyük ve Küçük Çatak'ın bende anısı, hatırası var. Göstermiş olduğunuz karşılıklı özveriyi, iyi niyeti, takdir ediyorum ve unutmayacağım. Bilgisayar günümüzde önemli bir araç. Çocuklarınızı bilgisayar kullanmaya teşvik edin. Çocuklarımız dünyayı öğrensinler" dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve Susuz Kaymakamı Vedat Yılmaz ile birlikte öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Hediyelerini alan öğrencilerle tek tek sohbet eden Kadıoğlu, öğrencilere kesinlikle okumaları gerektiğini söyledi.

Daha sonra köy evine geçen Kadıoğlu ve beraberindekilere burada köylüler tarafından kaz yemeği ikram edildi. Kadıoğlu'na üzerinde ismi yazılı bir de tepsi hediye edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.