1. HABERLER

  2. Erzurumspor'dan ANLAMLI EYLEM
Erzurumspor'dan ANLAMLI EYLEM

Erzurumspor'dan ANLAMLI EYLEM

Erzurumspor, dün evinde 1-0 mağlup olduğu Trabzon Karadenizspor maçında ilginç bir eyleme soyundu.

A+A-
2. Lig B kategorisi 3. Grup'ta mücadele eden Erzurumspor, dün evinde 1-0 mağlup olduğu Trabzon Karadenizspor maçında ilginç bir eyleme soyundu.

Mavi-Beyazlı oyuncular, ücretlerini alamadıkları gerekçesiyle hem maç içinde, hem de maçtan sonra protesto eylemi yaptı.
Başlama düdüğüyle birlikte bir dakika yerlerinden kımıldamayan Erzurumsporlular’a, rakip takım futbolcuları da destek verdi ve topu kendi aralarında paslaştı. Maç sonrasında da ev sahibi takım oyuncuları, üzerinde ‘Bizden bu kadar’ yazılı pankartı açtı. Karşılaşma sonrası kaptan Emin, Aykan ve Umut, gönüllü olarak tek bir kuruş almadan ilk yarı sonuna kadar mücadele ettiklerini belirterek, yaşanan ilgisizlik karşısında ikinci yarı maçlarına çıkmayacaklarını söyledi. Yaşananların üzüntü verici olduğunu dile getiren futbolculardan Savaş Turan, “Bizden bu kadar. Artık Erzurumspor defteri kapanmıştır. Bugüne kadar cebimizden para harcayıp maçlara çıktık. Bizlere destek veren az sayıda taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Taraftar da destek verdi
Bu arada futbolculara stada gelen 50 kişilik taraftar grubu da destek verdi. ‘Sahipsiz memleket’, ‘Erzurum sizinle gurur duyuyor’ sloganları atan taraftarlar, futbolcuları tribünlere çağırdı. Maç sonunda bazı futbolcu, yönetici ve taraflarların gözyaşlarını tutamadığı gözlendi. Erzurumspor’un eski başkanlarından Cemal Polat ise Erzurumlu Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ı eleştirdi ve “Bu şehirde doğup, büyüyeceksin siyasetçi, milletvekili ve bakan olacaksın ama takıma sırtını döneceksin olmaz böyle şey” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.