1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Kars'a Lapa Lapa Kar Yağdı
Erzincan - Sivas Yolu KAN GÖLÜ

Erzincan - Sivas Yolu KAN GÖLÜ

Erzincan'da yolcu otobüsü ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6'sı ağır 40 kişi yaralandı.

A+A-

Erzincan'da yolcu otobüsü ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6'sı ağır 40 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Erzincan - Sivas Karayolu'nun 72. kilometresi Köroğlu Deresi Mevkii'nde meydana gelen kazada yağmur yağışından dolayı dağdan kopan kaya parçaları TIR'ın üzerine düştü. Düşen taşlardan kaçmak için şerit değiştiren Kemal Ünal yönetimindeki 06 AR 963 plakalı TIR İzmir'den Erzurum'a giden Sebahattin Kocatürk yönetimindeki 34 GL 0898 plakalı otobüs ile kafa kafaya çarpıştı. Olayda 6'sı ağır yaklaşık 40 kişi yaralandı. Yaralılar, ilk olarak Refahiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından 26 yaralı ambulans ile Erzincan'daki sağlık kuruluşlarına sevk edildi.

5 AYLIK BURAK BEBEK KOLTUKLARIN ARASINDA BULUNDU

Yaralılar arasında 5 aylık Burak Uzun ve 5 aylık gebe olan Gülser Demiray (36) kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kaza anını anlatan 5 aylık bebeğin annesi Çiğdem Uzun, kaza anında kucağındaki 5 aylık bebeğin kotluk arasına düştüğünü söyledi. Bir anda cehenneme dönen otobüs içerisinde herkesin paniklediğini söyleyen Çiğdem Uzun, kaza anında 5 aylık bebeğinden başka bir şey düşünemediğini hatırlatarak, herkesin kaçışma anında oda bebeğini koltuk arasında bulduğunu söyledi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde anne Çiğdem Uzun ve 5 aylık bebeği Burak Uzun'un sağlık durumunun iyi olduğu sadece kan şekerlerinde düşüş görüldüğü kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.