1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Arjantin'in Yeni Devlet Başkanı Aşırı Sağcı Javier Milei Oldu
Ermenistanın Başkenti Kars OLMALI

Ermenistan'ın Başkenti Kars OLMALI

Taşnak Ermeni Devrimci Federasyonu'nun (ARF) lideri Vahan Hovhannisyan, Ermenistan'ın başkentinin Kars olması gerektiğini söyledi

A+A-

Taşnak Ermeni Devrimci Federasyonu’nun (ARF) lideri Vahan Hovhannisyan, Ermenistan’ın başkentinin Kars olması gerektiğini söyledi

Ermenistan’da Türkiye’ye karşı sertlik yanlısı Taşnak Ermeni Devrimci Federasyonu’nun (ARF) lideri Vahan Hovhannisyan, Ermenistan’ın başkentinin Kars olması gerektiğini söyledi.

Gazeteport'un haberine göre; Taşnak lider, halen Dağlık Karabağ’ın başkenti olan Stepanekert’in Ermenistan’ın da başkenti olması gerektiği yolunda son zamanlarda aşırılık yanlıları tarafından sıkça dile getirilen tartışmaya bambaşka bir iddiayla katıldı.

Hovhannisyan, Ermeni Civilitas Vakfı tarafından düzenlenen bir konferansta konuya ilişkin düşüncesini aktarırken, “Spepanekert’in Ermenistan başkenti olmasına karşı değilim, ancak ben Kars’ı tercih ederim. Ermenistan’ın başkenti Kars olmalı" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.