1. HABERLER

  2. Erdoğan'ın Israrla İstediği 'ÜÇ' İL
Erdoğanın Israrla İstediği ÜÇ İL

Erdoğan'ın Israrla İstediği 'ÜÇ' İL

Başbakan Erdoğan, AKP il başkanları toplantısının basına kapalı bölümünde yeni hedeflerini ortaya koydu.

A+A-

Başbakan Erdoğan, AKP il başkanları toplantısının basına kapalı bölümünde yeni hedeflerini ortaya koydu.

Başbakan Tayyip Erdoğan başkanlığında önceki gün düzenlenen AKP il başkanları toplantısının basına kapalı bölümünde, il kongreleri ve seçim çalışmaları konuşuldu. Toplantıda; nüfusu 750 bini aşan illerin büyük şehir yapılmasına ilişkin düzenleme ve bunun belediye seçimlerine etkisi de gündeme geldi.

'DİYARBAKIR, MARDİN VE VAN'I İSTİYORUM'

Habertürk'ün haberine göre; Erdoğan, özellikle Doğu ve Güneydoğu'da ki illere dikkat çekerek, hedef koydu. Erdoğan, "Mardin merkez belediye bizde ancak bu yasadan sonra BDP' nin elindeki Kızıltepe gibi ilçelerin merkeze büyük etkisi olacak. Buraları kaybetmek istemiyorum" değerlendirmesini yaptı. Erdoğan daha önce AKP'nin elinde olan Van'ın kaybedilmesinde de ilçelerin etkisi olduğunu hatırlattı. Toplantıda, AK Parti'nin Güneydoğu seçim stratejisi de ana hatlarıyla konuşuldu, yürütülecek çalışmalarda; milli, manevi değerlerin işlenmesi kararlaştırıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.