1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çatalzeytinspor Evinde Kayıp
Erdoğan Tatlısesi ZİYARET ETTİ

Erdoğan Tatlıses'i ZİYARET ETTİ

Erdoğan, sanatçı Tatlıses'i, tedavisinin sürdüğü hastanede ziyaret etti.

A+A-

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, uğradığı silahlı saldırıda yaralanan sanatçı İbrahim Tatlıses'i, tedavisinin sürdüğü hastanede ziyaret etti. "Tatlıses'i aday gösterecek misiniz?" sorusuna ise Erdoğan, "Müracaatını şimdi aldım" dedi.

Erdoğan, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanlığı'ndan çıktıktan sonra, Tatlıses'in tedavi gördüğü Acıbadem Maslak Hastanesi'ne geldi.

Başbakan Erdoğan'ı, hastaneye gelişinde başhekim Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu ile beyin ve sinir cerrahı Prof. Dr. İlhan Elmacı karşıladı.

Erdoğan ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da hastaneye geldi.

Tatlıses başvuruyu Erdoğan'a yaptı

Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, hastanede ziyaret ettiği sanatçı İbrahim Tatlıses'i çok iyi gördüğünü belirtirken, milletvekili adaylığı ile ilgili olarak, "Ben şimdi müracaatını aldım" dedi.

 

Yaklaşık 20 dakika süren ziyaretin ardından Başbakan Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

"İbrahim Bey'i, doğrusu çok çok iyi gördüm. İyi bir muhabbetimiz oldu. Yarın Adana'ya gideceğimi söyleyince Adana konuşmamı da istedi. Bugün de zaten bulunduğu yoğun bakımdan bir üst odaya geçecek. Bu da tabii doktorlarımızın, daha iyiye gittiği tespitiyle yukarıdaki odaya çıkarmaları anlamına geliyor.

Dolayısıyla, öyle zannediyorum ki çok kısa bir süre içerisinde de her halde fizyoterapi tedavileri de netice verecek. Zaten sağ tarafında herhangi bir şey yok. Birazcık solda var. Bunu da aşacağı kanaatindeyim. Yani konuşmasında, şunda, bunda filan herhangi bir şey yok. Ben, hafızasını gayet iyi gördüm."

Erdoğan, gazetecilerin "Neler konuştunuz?" sorusu üzerine, "İşte diyorum ya aramızdaki muhabbeti..." diye yanıtladı.

Başbakan Erdoğan'ı hastaneden, İbrahim Tatlıses'in büyük oğlu Ahmet Tatlı ile küçük oğlu İbrahim Tatlıses elini öperek uğurladı.

Başvuru evrakları teslim edildi

Bu arada İbrahim Tatlıses'in AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için gerekli evraklar, bir akrabası tarafından Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisine teslim edildi.

Tatlıses'in amcasının oğlu Abdullah Tatlı, evrakları teslim etmeden önce ofisin önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hastaneye yaptığı ziyaret sırasında verdiği talimat üzerine, Tatlıses'in adaylık başvurusu için gerekli tüm evrakı getirdiğini söyledi.

Tatlı, Başbakanlık Ofisinden de arandıklarını dile getirerek, evrakları Başbakanlık Özel Kalemine teslim edeceğini belirtti.

Tatlıses'in milletvekilliği aday adaylığı için evrakların önceden hazırlandığını dile getiren Tatlı, "O saldırı olayı olmasaydı, ertesi gün yani pazartesi günü kendisi AK Parti İl Başkanlığına gidip müracaatını yapacaktı. Bu olay olunca kaldı tabii. Şimdi de Başbakanımızın emriyle geldik" diye konuştu.

Abdullah Tatlı, İbrahim Tatlıses'in İstanbul 3. bölgeden aday olmayı istediğini, ancak takdirin Başbakan Erdoğan'da olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.