Erdoğan, Çin Halk Cumhuriyetinde

Erdoğan, Çin Halk Cumhuriyeti'nde

Başbakan Erdoğan, üç günlük resmi Çin ziyaretine Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nden başladı.

A+A-

Başbakan Erdoğan, üç günlük resmi Çin ziyaretine Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nden başladı; ÇKP Sincan Komitesi Sejreteri ve Vali'yle bir araya geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Çin ziyareti, Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nden başladı. Üç günlük resmi ziyaret için Çin'e gelen Başbakan Erdoğan'ı Urumçi Havalimanı'nda Çinli yetkililerin karşıladığı, Erdoğan'ın daha sonra Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde Büyük Pazar'ı ziyaret ettiği bildirildi.

Erdoğan, Sincan Uygur Özerk Bölgesi'ndeki temasları çerçevesinde, Çin Komünist Partisi Sincan Komitesi Sekreteri Zhang Chunxian ve Sincan Uygur Özerk Bölgesi Valisi Nur Bekri ile Sincan Uygur Özerk Bölgesi Meclis Binası'nda bir araya geldi.

Erdoğan'a, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik eşlik ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.