1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Anayasa Mahkemesi, Can Atalay'ın Dosyasını 'Genel Kurul'a Sevk Etti
Erciş'te Anne ve 4 Çocuğu Öldürüldü

Erciş'te Anne ve 4 Çocuğu Öldürüldü

Van’ın Erciş ilçesine bağlı Çelebibağ Beldesinde bir anne 4 çocuğuyla birlikte kesici aletlerle katledildi.

A+A-
Van’ın Erciş ilçesine bağlı Çelebibağ Beldesinde bir anne 4 çocuğuyla birlikte kesici aletlerle katledildi.
Alınan bilgilere göre, Çelebibağ Beldesi’nin İnönü Mahallesi’nde oturan ve eşi İstanbul’da çalışan Saide Aslan çocukları Sinan (18), Pınar (16), Fatma (6) ve Mevlit (4) bulundukları evde öldürülmüş şekilde bulundu. Komşuları, gün içinde evden kimsenin çıkmaması üzerine girdikleri evde aile bireylerinin tamamının kesici aletlerle öldürüldüğünü görmesi üzerine jandarmaya haber verdi.
Olayın duyulması üzerine aralarında Çelebibağ Belediye Başkanı Veysel Keser, BDP İlçe Başkanı Ramazan Alver’in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi olay yerine gitti.
Olay yerinde inceleme yapan Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin tamamlanmasından sonra cenazeler otopsi yapılmak üzere Erciş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Cenazelerin kesin ölüm tespiti için Van Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği öğrenildi. Katliamın kim veya kimler tarafından yapıldığına ilişkin ise henüz bir şey öğrenilemedi. Ancak öldürülen kadının hamile olduğu da gelen bilgiler arasında.
Öte yanda, olaydan sonra İstanbul’da çalışmaya giden eş Burhan Aslan ise Erciş’e doğru yola çıktı. Soruşturma boyunca olay yerinde bulunan Çelebibağ Belediye Başkanı Veysel Keser, evdeki lambaların halen yanık şekilde durduğunu belirterek, evin kapısında ise bir zorlamanın görülmediğini kaydetti. Keser, ailenin maddi durumu iyi olmayan ve kendi halinde bir aile olduğunu dile getirdi.
Cenazelerin Adlı Tıp Kurumu’nda otopsi işlemleri yapıldıktan sonra beldeye getirilerek toprağa verilmese bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.