Enver Akkaya, İşlerimiz AKSAMADI

Enver Akkaya, İşlerimiz AKSAMADI

CHP'li Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akkaya, belediyede hizmet veren işçilerin bir kısmının başka kurumlara gönderilmesi sonrasında işlerinde aksamaların olmadığını söyledi.

A+A-

CHP’li Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akkaya, belediyede hizmet veren işçilerin bir kısmının başka kurumlara gönderilmesi sonrasında işlerinde aksamaların olmadığını söyledi.

İş-kur tarafından belediyede hizmet için 15 personelin görevlendirildiğini söyleyen Akkaya, “Belediye olarak bütün personelimizle hizmetteyiz. İşlerimiz aslanlar gibi gidiyor” dedi.
Arpaçay’ın gerçek nüfusunun 6 binin üzerinde olduğunu söyleyen Akaya, gerçek nüfus üzerinden gelir sağlayamadıklarını da sözlerine ekledi. Akkaya şunları konuştu:

“İşlerimiz aslanlar gibi gidiyor. Belediye personeli müdüründen temizlikçisine kadar hep beraber çalışıyoruz. Devlet İş-kur’dan 15 kişi gönderdi. Onlarda bize destek oldu. Burada görev yapan herkes bir başkan kadar başkandır, başkanda bir temizlikçi kadar temizlikçidir. Kar yağışının bu yıl etkili olmaması işimizi kolaylaştırıyor. Devlet desteği nüfus üzerinden olduğu için gelirimiz az. Bunun nedeni ise tabelamız her ne kadar 3 Bin gösterse de 2 bin 485 nüfus üzerinden gelir sağlamaktayız. Ama ilçemizde 6 bin üzerinde nüfus var. Bunu tabelalara yansıtamamak en büyük kaybımız. Bir kısım esnafımız köylerde oturuyor, akşam merkeze gidip geliyorlar. Öğrencimiz Bin 200 var, taşıma öğrencimizde çok biz bunlara da hizmet veriyoruz ama bunlara verdiğimiz hizmetin karşılığını alamıyoruz.”
Bir insanın iş başarabilmesi için önce kendisinde iktidar olması gerektiğini söyleyen Akkaya, “Bizim ilçemize hizmet edebilmemiz için özel bir isteğimiz yok. Sadece diyoruz ki bizim projelerimize engel olunmasın. Bürokrasi engellerimiz aşılsın. Bizim içimizde bir iktidar gücü zaten var. Bu iktidar gücü ile biz sıkıntıları zaten aşarız. Zaten sıkıntıları aşmak için halka söz verip buraya geliyoruz. Ama iş kendinde biter, kendi iktidarında biter. Bir insanın içinde iktidar gücü olacak. Ben hükümetten hiç bir şey istemiyorum, sadece bürokrasi engelini kaldırsın. Başka sıkıntımı yok, her engeli aşarız.” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.