1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Yaralı 'Balaban Kuşu' Tedavi Altına Alındı
Emniyet Müdürlüğünde Terfi TÖRENİ

Emniyet Müdürlüğü'nde Terfi TÖRENİ

Iğdır Emniyet Müdürlüğü'nde terfi eden 35 polis memuruna törenle rütbeleri takıldı.

A+A-

Iğdır Emniyet Müdürlüğü'nde terfi eden 35 polis memuruna törenle rütbeleri takıldı.

Iğdır Polisevi'nde düzenlenen törene Vali Amir Çiçek, Jandarma Alay Komutanı Mustafa Akış, Vali yardımcıları Hacı Uzkuç ve Türker Çağatay Halim, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İşgören, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, daire müdürleri ve emniyet personeli katıldı. Burada bir konuşma yapan Vali Amir Çiçek, emniyet teşkilatı personelinin görevini vatandaş odaklı yerine getirmesi gerektiğini belirtti. İnsan endeksli çalışmaların önemli olduğunu vurgulayan Vali Çiçek, “Iğdır halkımızın can ve mal güvenliğini sağlayan güvenlik teşkilatının bu kutsal görevi yerine getirirken kanunların uygulayıcısı olarak disiplinli, dürüst, tarafsız, insan haklarına ve yasalara bağlı, millet ve vatan sevgisi içinde bir anlayışla hareket etmesi gerekir” dedi.

İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul ise, terfi eden görevlilerin sorumluluklarının bir kat daha arttığını ifade ederek, “Terfi eden personelimizin Iğdır halkı için bu sorumluluklarını tam olarak yerine getireceğine inancının sonsuzdur” diye konuştu.

Konuşulanların ardından protokol üyeleri tarafından terfi eden polis memurlarına rütbeleri takıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.