1. HABERLER

  2. Türbanla Sınava Girişler SERBEST
Emniyet Amiri Uyuşturucudan Gözaltı

Emniyet Amiri Uyuşturucudan Gözaltı

Van'daki uyuşturucu kaçakçılarıyla telefon görüşmesi yapan 2 emniyet amiri teknik takibe takıldı.

A+A-
Van'daki uyuşturucu kaçakçılarıyla telefon görüşmesi yapan 2 emniyet amiri teknik takibe takıldı.
Teknik takip sonucu elde edilen deliller sonunda gözaltına alınan Amasra İlçe Emniyet Amiri Ekrem E. E., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Van Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi Müdürü Kenan Ö.'nün ise aynı soruşturma kapsamında ifadesine başvurulacağı belirtildi.
Van Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, 12 gün önce İran'dan getirilen uyuşturucunun Avrupa ülkelerine sevk edileceği bilgisi üzerine harekete geçerek plakası açıklanmayan A.Ö. yönetimindeki otomobili takibe aldı. Takip sonucu kent merkezinde durdurulan otomobilde 32 kilo 204 gram eroin ele geçirildi. Operasyonda otomobili kullanan A.Ö.'nün yanı sıra E.A., M.A., M.A., N.A., F.A., S.Ö., S.D., Ş.E. ve F.C. gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 10 şüpheli tutuklandı.
Soruşturmayı derinleştiren ekipler teknik takip sırasında uyuşturucu kaçakçılarının Bartın'ın Amasra İlçesi'nde Emniyet Amiri Ekrem E. E.'nin uyuşturucu kaçakçılarıyla görüştüğünü belirledi. Amasra Emniyet Amiri Ekrem E. E.'nin uyuşturucu kaçakçılarıyla yaptığı telefon görüşmelerinde borç para istediği saptandı.
Operasyon kapsamında, geçen yıl Van Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi Müdürü olarak görev yapan ve daha sonra Amasra İlçe Emniyet Amiri olarak atanan Ekrem E.E., Amasra'da gözaltına alındıktan sonra dün Van'a getirildi. Ekrem E.E. ifadesinin ardından dün akşam sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Soruşturma kapsamında hazırlanan dosyada adı bulunan ve halen Mardin'de görevde bulunduğu açıklanan Van Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi Müdürü Kenan Ö.'nün ifadesinin alınacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.