1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta 'Yerel Yönetimler ve Sağlık Çalıştayı'
Eğitim Bir-Senden Karsta KONFERANS

Eğitim Bir-Sen'den Kars'ta KONFERANS

Eğitimci-Yazar Vehbi Vakkasoğlu'nun 'Sevgi Merkezli Eğitim' konferansı büyük ilgi gördü.

A+A-

Eğitimci-Yazar Vehbi Vakkasoğlu’nun “Sevgi Merkezli Eğitim” konferansı büyük ilgi gördü.
İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonunda oldukça yoğun bir katılımla gerçekleştirilen ve Eğitimci-Yazar Vehbi Vakkasoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı “Sevgi Merkezli Eğitim” Konferansı büyük beğeni topladı.

Eğitim Bir-Sen Kars Şube Başkanı M. Kaan Ilgar’ın açılış konuşmasıyla başlayan konferansta “Sevgi Merkezli Eğitim” üzerine bir konuşma yapan Eğitimci-Yazar Vehbi Vakkasoğlu “Aile, toplumun maddi olarak en küçük, fakat manevi olarak da en önemli birimidir. Toplumu meydana getiren, yoğuran, oluşturan temel yapı ailedir. Ailesiz bir toplum hayatı olmaz. Ailesiz toplum kurmak isteyenler, tarih boyunca daima hayal kırıklığına uğramışlardır.” dedi.
Vakkasoğlu ayrıca, “Çünkü aile, Rabbimizin kurduğu ve Allah Elçileri’nin de uygulamasını bize gösterdiği bir yaşama biçimidir.Bu sebeple aile, kutsal bir yapıdır. İnsan için en uygun, en sağlam ve en huzurlu hayat tarzıdır. Sevgiyi sevenlerin kalbi, sevmekten yorulmasın diye, Sevgiyi özleyenler, aradıklarını bulsun diye,bir yürek sunumu, bir gönül çağlayanı, hep seveceksiniz sevdiğinizi belli edeceksiniz,Eğitim sevgisiz olmaz.Eğitim bir gönül işidir.” diye konuştu.
Vakkasoğlu konferansın ardından kitapseverlere kitaplarını imzaladı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.