Eğitim Bir Senden Başarının SIRRI

Eğitim Bir Sen'den Başarının SIRRI

Eğitim Bir Sen Kars Şubesi'nin Hasan Harakani Kültür Merkezi'nde Düzenlediği 'Ailede ve Okulda Başarının Sırrı' konulu konferansa Eğitimci -Yazar Ali Erkan Kavaklı konuşmacı olarak katıldı.

A+A-

Eğitim Bir Sen Kars Şubesi’nin Hasan Harakani Kültür Merkezi’nde Düzenlediği “Ailede ve Okulda Başarının Sırrı” konulu konferansa Eğitimci -Yazar Ali Erkan Kavaklı konuşmacı olarak katıldı.

Konferansa İl Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış, Belediye Başkan yardımcısı İsmet Yılmaz, STK temsilcileri, üniversite öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

Ali Erkan Kavaklı, “İyi gelecek için çocuklarımızı sevgi ile büyütmeliyiz çocuklarımızın gönlüne girmeyi başarabilirsek onlara tesir edebiliriz. Çocuklarımızla kaliteli zaman geçirmeliyiz ve onları işlerimizin arasında kaybetmemeliyiz, planlı zaman ayırmalıyız ki çocuklarımızda planlı yaşamayı öğrensinler” dedi.

Kavaklı ayrıca, Almanya’da bulunduğu süre içerisinde Alman Dr. Herman Heller adında bir bilim adamı ile tanıştığını, bir zaman sonra bu kişinin Müslüman olduğunu ve Almanya’dan ayrıldıktan sonraki yıllarında da dostluklarının mektuplaşarak devam ettiğini anlattı. Alman doktorun kendisine yazdığı bir mektuptan da söz eden Kavaklı söyle konuştu: “’Okumamak Allah a İsyandır’, ‘Sadece hırsızlık, sömürücülük, yalancılık günah değil, Tembellik, kabiliyetlerini geliştirmemek, cahillik ve beceriksizliğinde günah olduğunu düşünüyorum’ demişti. Şimdi bu Alman bilim adamına hak veriyorum. Bizler anne-baba olarak kendimizi geliştirmeliyiz, tembel cahil ve beceriksiz olursak çocuklarımıza katkı sunamayız.”

Konferans, Ali Erkan Kavaklı’nın kitaplarını imzalamasıyla son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum