1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Mehmet Nuri Güneş Görevden Alındı
Dünya Karanlığa GÖMÜLDÜ

Dünya Karanlığa GÖMÜLDÜ

Dünya Doğal Hayatı Koruma Derneği (WWF) tarafından Küresel ısınmayla mücadele amacıyla bu sene beşincisi gerçekleştirilen Dünya Saati (Earth Hour) Kampanyası için Boğaziçi Köprüsü'nü karanlığa gömüldü

A+A-

Dünya Doğal Hayatı Koruma Derneği (WWF) tarafından Küresel ısınmayla mücadele amacıyla bu sene beşincisi gerçekleştirilen Dünya Saati (Earth Hour) Kampanyası için Boğaziçi Köprüsü’nü karanlığa gömüldü. Boğaziçi Köprüsü'nün dekoratif amaçlı kullanılan ışıkları saat 20.30'dan 21.30'a kadar söndürüldü.

DÜNYA SAATİ (EARTH HOUR)
Dünya Doğal Hayatı Koruma Derneği (WWF) tarafından organize edilen Dünya Saati, basit adımlar atarak sera gazı emisyonunun azaltılmasına ve iklim değişikliğiyle mücadeleye önemli katkılar yapılmasının mümkün olduğunu bireylere göstermek amacıyla 2007 yılında Avustralya'da başladı. 2008'de küresel bir harekete dönüşen Dünya Saati (Earth Hour), 2009 yılında bir rekora imza attı ve dünya çapında yürütülen en büyük kampanya olarak anılmaya başlandı. Etkinliğe katılarak, dayanışma amacıyla ışıklarını kapatan önemli kuruluşlar arasında Sydney Harbour Köprüsü, Toronto'da bulunan CN Kulesi, San Fransisco'daki Golden Gate Köprüsü ve Roma'daki Kolezyum bulunuyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.