1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. DİGOR

  4. Buzda Kayan Otomobil Şarampole Düştü
DPli Belediye Başkanı AKPye KATILDI

DP'li Belediye Başkanı AKP'ye KATILDI

Demokrat Partili Akyaka Belediye Başkanı Hayrullah Bulut, AK Parti'ye katıldı.

A+A-

Demokrat Partili Akyaka Belediye Başkanı Hayrullah Bulut, AK Parti'ye katıldı.

Akyaka Belediye Başkanı Hayrullah Bulut, beraberinde DP'den Akyaka belediye meclis üyeleri Hayrettin Aydın, Kadir Çifci, Yaşabey Şamiloğlu, Nevzat Deniz ve Tarkan Nar ile birlikte partilerinden istifa ederek Ak Parti'ye katılarak bundan sonraki siyasi çalışmalarını AK Parti çatısı altında yağacak.

Akyaka Belediye Başkanı Hayrullah Bulut, yaptığı açıklamada, AK Parti'nin temel ilke ve felsefelerinin hizmet anlayışlarına uyduğunu söyledi.

Hayrullah Bulut; "Ak Partinin temel ilke ve felsefelerini, hizmet anlayışını, ülkemize ve Kars'ımıza yaptıklarını ve bundan sonrada yapacaklarına olan inancımızla, Akyaka halkının da talepleri doğrultusun da Ak Partiye katılmaya karar verdim. Ak Parti İl ve Akyaka İlçe Teşkilatına teşekkür eder. Bundan sonraki çabalarımız teşkilatlarımızla uyum içerisinde hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Kars İl Başkanı Avukat Ensar Erdoğdu, son günlerde AK Parti'ye Kars genelinde katılımların olduğuna dikkat çekti.

Erdoğdu; "Ak Parti'nin Tüzüğünü, temel ilke ve felsefelerini benimsemiş herkese kapılarımız açık.

Bu anlamda Akyaka Belediye Başkanımız Hayrullah Bulut'a ve Belediye meclis üyelerine partimize katılımından mutluluk duyduk. Bundan sonraki siyasi yaşamlarında Belediye Başkanımız Hayrullah Bulut'a ve Belediye Meclis Üyelerine başarılar dilerim" diye konuştu.

Öte yandan önceki günde aralarında çeşitli siyasi partilerden bir grup vatandaş AK Parti İl Başkanlığına gelerek bundan sonraki siyasi yaşamlarını AK Parti'de sürdüreceklerini belirterek katılımda bulunmuştular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.