1. HABERLER

  2. DP'li İl Genel Meclis Üyesi AK Parti'de
DP'li İl Genel Meclis Üyesi AK Parti'de

DP'li İl Genel Meclis Üyesi AK Parti'de

Kars Akyaka İl Genel Meclis Üyesi Demokrat Parti (DP)'li Fuat Arslan, AK Parti'ye geçti.

A+A-
Kars Akyaka İl Genel Meclis Üyesi Demokrat Parti (DP)'li Fuat Arslan, AK Parti'ye geçti.
 
Demokrat Parti’den İl Genel Meclis üyesi olan Fuat Arslan, doğru siyaset yaptığına inandığı için bundan böyle AK Parti oluşumu içerisinde yer alacağını açıkladı.
 
12 Referandum oylamasında Türkiye’nin önünün açılacağına inandığı için “evet” oyu kullanacağını da belirten Arslan, “Türkiye’de doğru siyaset yaptığına inandığım için bundan böyle AK Parti’ye geçmiş bulunuyorum. 12 Eylül’de yapılacak olan anayasanın bazı maddelerinin yeniden düzenlenerek halkoylamasına sunulacağı referandumda da “evet” oyu kullanacağım. Çünkü bu referandum sonrasında “evet” çıkacağına inanıyorum. Böylece Türkiye’nin önünün daha da açılacağına inanıyorum.” dedi.
 
Böylece İl Genel Meclis üyesi Fuat Arslan’ın AK Parti’ye katılması ile birlikte AK Parti’nin meclisteki sandalye sayısı 17’den18’e çıkmış oldu. Diğer partilerin meclisteki sandalye sayısı ise BDP 4, MHP 2, CHP 1.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.