1. HABERLER

  2. Doğum Hastanesi 2013'te BİTECEK
Doğum Hastanesi 2013te BİTECEK

Doğum Hastanesi 2013'te BİTECEK

Kars'ta yapımı devam eden Kadın Doğum Hastanesi inşaatının 2013 yılının sonunda bitirileceği bildirildi.

A+A-

Kars'ta yapımı devam eden Kadın Doğum Hastanesi inşaatının 2013 yılının sonunda bitirileceği bildirildi.

Kars Valisi Eyüp Tepe, kentte yapımına devam edilen Kadın Doğum Hastanesi inşaatını 2013 yılının sonunda bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Tepe, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastane inşaatının yapımına devam edildiğini belirterek, "Kars Kadın Doğum Hastanesi inşaatını 2013 yılının sonuna kadar bitirmeyi hedefliyoruz. Önümüzdeki yılın sonunda bitirebilirsek 2014 yılının başından itibaren çok daha insani, Kars'a yakışır ve insanımıza yakışır hizmet vereceğiz" dedi.

Türkiye'nin her alanda olduğu gibi sağlık alanında da ciddi gelişmeler katettiğine değinen Tepe, "Devletimiz belkide insanımızın beklentilerinin çok daha üstünde hizmet veriyor. Ancak Kars'ımız bir adım geride kalmış gibi görünüyor. Normalde bu hastanemizin çoktan hizmete girmiş olması lazımdı. Ama hastanemiz en modern en iyi teknik malzemeyle donatılmış ve en iyi hizmet veren bir hastane olacak. Bu da bizim için bir şans, bir tesellidir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.