Digorun Kanalizasyon İnşaatı BAŞLADI

Digor'un Kanalizasyon İnşaatı BAŞLADI

Digor Belediyesi ilçenin en büyük sorunu olan kanalizasyon şebekesinin yapımına başladı.

A+A-

Kars’ın Digor İlçesi’nde yarım asırlık alt yapı problemi sona eriyor. Digor Belediyesi ilçenin en büyük sorunu olan kanalizasyon şebekesinin yapımına başladı.

Digor Belediye Başkanı BDP'li Muzaffer Kutay, seçim sürecinde meydanlarda verdikleri sözleri yerine getirdiklerini söyledi.

Törene Digor Kaymakamı Fatih Özdemir, Iğdır Belediye Başkan Vekili Hüseyin Malk, Digor Belediye Başkanı Muzaffer Kutay, Kağızman Belediye Başkanı Mehmet Alkan ve çok sayıda davetli katıldı.

Alta yapı çalışmalarının start aldığı törende konuşan Başkan Kutay, Digor İlçesi’nin bütün sorunlarını çözmeye çalıştıklarını belirtti.

Başkan Muzaffer Kutay; “Bugün alt yapı çalışmalarına başlıyoruz. İlçede yıllardan beri sorun haline gelen kanalizasyon şebekesine başlıyoruz. Biz seçim meydanlarında ne söz verdiysek bugün onları birer birar hayata geçiriyoruz. Kanalizasyon şebekesinin yapımı başladı. Buraada vatandaşlara da büyük görevler düşüyor. Çalışan arkaddaşlarımıza yardımcı olalım” dedi.

Digor Belediye Başkanı Muzaffer Kutay; "Bir kentin yaşanılabilir bir hale gelebilmesi için öncelikle alt yapı sorunlarının çözülmesi gerekiyor. Biz bu doğrultuda kanalizasyon şebekesi çalışmalarını başlattık. Yollarımızı yaptık. Kısacası biz Digor'u çağdaş yaşanılabilir bir kent yapacağız. İlçe de büyük ölçüde ihtiyaç haline gelen modern mezbahane yapımına başlayacağız” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Digor’un Iğdır Caddesi’nde başlatılan alt yapı çalışmaları protokolünde katılımlarıyla dualar eşliğinde başlatıldı. Digor Kaymakamı Fatih Özdemir, kanalizasyon şebekesinin ilçenin en önemli sorunlarının başında geldiğini ifade etti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
2 Yorum