1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. DİGOR

  4. Digor'da Türk Sanat Müziği KONSERİ
Digorda Türk Sanat Müziği KONSERİ

Digor'da Türk Sanat Müziği KONSERİ

Kars'ın Digor İlçesi'nde Kafkas Üniversitesi öğrencileri tarafından Türk Sanat Müziği konseri verildi.

A+A-

Kars'ın Digor İlçesi'nde Kafkas Üniversitesi öğrencileri tarafından Türk Sanat Müziği konseri verildi.

Digor Kaymakamlığı'nca düzenlenen etkinlikler kapsamında Türk Telekom Yatılı Bölge İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda düzenlenen Türk Sanat Müziği konseri yoğun ilgi gördü.

KAÜ Devlet Konservetuarı öğrencilerinin oluşturduğu koro, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle Digorluları adeta büyüledi. Davetliler öğrencilerin seslendirdiği parçalara eşlik ederek gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

Digor Kaymakamı Fatih Özdemir, ilçede bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Özdemir; "Çok güzel bir konser oldu. Emeği geçenleri kutluyorum. Kafkas Üniversite Devlet Konservetuarı öğretmenleri ve öğrencilerine teşekkür ediyor" dedi.

Daha sonra konser bitiminde Digor Kaymakamı Fatih Özdemir, konserin hazırlanmasında emeği geçen Yardımcı Doç. Dr. Aşkın Çelik'e, Koro Şefi İlhame Kamilkızı'ya teşekkür ederek, çiçek ve plaket takdim etti.

Digor'da düzenlenen Türk Sanat Müziği konserine; Kaymakam Fatih Özdemir, Belediye Başkanı Muzaffer Kutay, Cumhuriyet Savcısı Barış İntepe, İlçe Emniyet Amiri Ali Aydın, Milli Eğitim Müdürü Duriye Kocabaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakam Fatih Özdemir, KAÜ Devlet Konservetuarı öğretim görevlileri ve öğrencileri onuru birde akşam yemeği verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.