1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Ani'de Arkeolojik Kazı Çalışması
Digor ve Akyakaya Yeni Lise ile YURT

Digor ve Akyaka'ya Yeni Lise ile YURT

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kars Milletvekilleri Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan, Digor ve Akyaka'ya ilçelerine okul ve yurt yapılacağını bildirdiler.

A+A-

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kars Milletvekilleri Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan, Digor ve Akyaka'ya ilçelerine okul ve yurt yapılacağını bildirdiler.

Milletvekilleri Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan yaptıkları ortak basın açıklamasında, “Kars Milletvekilleri olarak, Digor ve Akyaka ilçelerimize yatırım müjdesi veriyoruz. Digor ve Akyaka ilçelerimizin önemli ihtiyaçlarından ikisi konusunda Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde gerekli girişimlerde ve görüşmelerde bulunduk. Bunun neticesinde Digor ilçemiz için 16 derslikli Anadolu Lisesi ve Akyaka ilçemiz için de 200 yataklı öğrenci yurdu 2012 yatırım programına alındı. Bu önemli yatırımların hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyoruz. Hemşehrilerimiz hizmetlerin en iyisine layıktır. Azim ve kararlılıkla hizmetlerimiz devam edecektir. Bütün gayretimiz milletimiz içindir.” denildi.

Benzer Haber...

YUNUS KILIÇ DEPREMZEDE AİLELERİ ZİYARET ETTİ

Kars Milletvekili Yunus Kılıç, Van’da meydana gelen depremin ardından Kars’ın Sarıkamış İlçesine yerleştirilen depremzede aileleri ziyaret etti.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne ait Osman Yüce Kayak tesislerinin otel kısmında kalan depremzedeleri ziyaret eden Kars Milletvekili Yunus Kılıç, burada yaptığı konuşmada, depremzede ailelere seslenerek, kendilerinin rahat etmeleri konusunda devlet ve hükümet olarak bütün imkanların seferber edildiğini söyledi.

Kılıç, “Başbakanımızın kesin talimatı var; “Bölgenizdeki depremzedeleri sık sık ziyaret edip varsa sıkıntılarını, sorunlarını çözün.” Bizde bugün kaymakamımız ve belediye başkanımızla sizlerin yanına geldik. Hangi konuda olursa olsun bir sorun varsa hemen çözelim. İstiyoruz ki siz burayı kendi eviniz gibi hissedin. Van’dan daha iyi şartlarda ağırlamak, daha da rahat ettirmek için elimizden geleni yapacağız. Zaten devlet olmanın gereği de budur. Bu tür zor günlerde bir dayanışma içerisinde birbirimize yardım etmek zorundayız. Kaymakamımız ve belediye başkanımız sağ olsunlar zaten sizin bütün sorunlarınızı çözmüşler. Bu konuda kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından milletvekili Kılıç, okullarında başarılı olan depremzede çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Daha sonra felçli olan depremzede Vezir Tüm ’ü ziyaret eden Kılıç, kendisine şifa diledi. Vezir Tüm ise, rahatlarının yerinde olduğunu ifade ederek, “Biz buraya geldiğimiz günden itibaren kaymakamımız olsun belediye başkanımız olsun bizlere çok iyi baktılar. Biz burada Van’daki evimizden daha rahat ettik. Allah sizden razı olsun, Allah devletimize zeval vermesin” diye konuştu

Ziyarette Vekil Yunus Kılıç’a Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Belediye Başkanı İlhan Özbilen, Kars Gençlik Spor İl Müdürü Yücel Yücel ve AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Mustafa Yurt eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.