1. HABERLER

  2. Kars'ta Botaş Hırsızları Yakalandı
Digorlu Astsubay Cizre'de İNTİHAR ETTİ

Digorlu Astsubay Cizre'de İNTİHAR ETTİ

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Kars'ın Digor ilçesi nüfusuna kayıtlı Atakan Timuroğlu adlı astsubay, beylik silahı ile intihar etti.

A+A-

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Kars'ın Digor ilçesi nüfusuna kayıtlı Atakan Timuroğlu adlı astsubay, beylik silahı ile intihar etti.

 

Edinilen bilgiye göre, Cizre Askerlik Şubesi'nde görev yapan Jandarma Astsubay Başçavuş Atakan Timuroğlu, Askerlik Şubesi yanındaki lojmanında henüz belirlenemeyen bir nedenle beylik silahı ile intihar etti.

 

Timuroğlu'nun cesedi, silah sesi üzerine eve giden ve askerlik şubesinde görev yaptığı belirlenen eşi ile arkadaşları tarafından bulundu.

 

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR.

Kars'ın Digor ilçesi nüfusuna kayıtlı Atakan Timuroğlu (34)'nun sabah saatlerinde intihar ettiği öğrenildi. Yaklaşık 10 yıllık evli olan Timuroğlu'nun bugüne kadar çocuk sahibi olamadığı gerekçesiyle psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edildi.

 

Alınan bilgilere göre, Garnizon Komutanlığı'nda memur olan eşi, öğle saatlerinde eve gittiğinde Timuroğlu'nun yerde yattığını görerek ambulans istedi. Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Timuroğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Timuroğlu'nun cesedi otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yaklaşık 1 senedir Cizre'de görev yapan Atakan Timuroğlu'nun kurumda hiçbir problemi olmadığı ve bunalım yüzünden intihar ettiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.