1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Zana 17 Yıl Sonra Meclise DÖNÜYOR
Devletin Müdürü AKPye Oy TOPLUYOR

Devletin Müdürü AKP'ye Oy TOPLUYOR

Kars'ta AKP adına oy toplamaya çıkan kurum müdürleri kameralara yakalandı.

A+A-

Kars’ta AKP adına oy toplamaya çıkan kurum müdürleri kameralara yakalandı.

12 Haziran seçimleri öncesi yapılan seçim çalışmalarında ilginç görüntüler ortaya çıkmaya başladı.

Kars’ta yerel yayın yapan Serhat TV’nin haberine göre “Kars'ta oy istemek için kurumlarda, seçim toplantıları yapıldığı ve memurlardan baskı ile oy istendiği ifade edildi.

Haberde, devlet memurlarından oy isteyen AKP’li Milletvekili Adayları bazı kurum amirlerinin de içinde bulunduğu ekiple birlikte PTT Hizmet Binası’na ait toplantı salonunda PTT çalışanları ile seçim toplantısı yaparak oy istedikleri tespit edildi. Kameralarla tespit edilen görüntülerde; milletvekili adayları PTT çalışanları ve yetkilileri ile birlikte yaklaşık üç saat süren bir seçim toplantısı yaptı.

Devamında “Kars İl Özel İdaresi Mali Hizmetler Müdürü Ferzender Yarımdağ’ın dairedeki çalışmalarını bırakarak gece gündüz demeden AKP milletvekili adayları ile birlikte seçim çalışması yaptığı” iddia edildi.

Haberin uzantısı..

AKP’DEN GIDA YARDIMI

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Kars İl Başkanlığı, 12 Haziran seçimleri öncesi, poşet poşet gıda yardımına devam ediyor.

Kars İl Başkanlığı, milletvekilliği seçimleri öncesi vatandaşa dağıttığı gıda poşetleri karşılığı oy istiyor. Seçim sürecinde gerçekleştirilen yardımların karşılığında yoksul ailelerden oy istendiği ifade edildi.

Serhat TV’nin haberine göre “Kars merkeze bağlı Derecik köyünde AKP Kars İl Teşkilatına ait araçla köyde ev ev dolaşan kadın kolları teşkilatı, maddi durumu iyi olmayan ailelere gıda yardımı yaparak oy istediler.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
6 Yorum