Demirtaştan Mektup AÇIKLAMASI

Demirtaş'tan 'Mektup' AÇIKLAMASI

BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, mektupların içeriği ve Kandil'e götürüldüğü yönündeki haberlere ilişkin konuştu.

A+A-

BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Aysel Tuğluk ve Ahmet Türk'ün Kandil'e mektupları götürdüğü yönündeki haberlerin doğru olmadığını belirterek, Kandil ve Avrupa'ya mektupları iki gün içinde ulaştıracaklarını söyledi.

BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, mektupların içeriği ve Kandil'e götürüldüğü yönündeki haberlere ilişkin konuştu.

Demirtaş, PKK lideri Abdullah Öcalan'ın mektuplarının içeriğine ilişkin basında yer alan haberlerin kendileri tarafından paylaşılmadığını belirterek, "Yazılıp çizilenler sağlıklı bilgi değildir. Bu mektuplar bizim ve Hükümet'in elinde olduğuna göre Hükümet'e yakın çevreler tarafından parça parça ve çoğu çarpıtılarak sızdırılıyor" dedi.

Demirtaş, Aysel Tuğluk ve Ahmet Türk'ün Kandil'e mektupları götürdüğü yönündeki haberlerin doğru olmadığını belirterek, "Kandil ve Avrupa'ya mektupların iki gün içinde ulaşmasını sağlayacağız. Daha önce de belirttiğimiz gibi kritik konularla ilgili parti organlarından açıklama yapılmadıkça halkımız hiçbir spekülatif bilgiye itibar etmemelidir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.