1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Demirtaş'ın 'Onbaşı' Sözüne DAVA !
Demirtaşın Onbaşı Sözüne DAVA !

Demirtaş'ın 'Onbaşı' Sözüne DAVA !

Genelkurmay Başkanlığı, BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "senin rütben orgeneral de olsa bizim nazarımızda onbaşısın" sözleri karşısında hukuki süreç başlattı.

A+A-

Genelkurmay Başkanlığı, BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın “senin rütben orgeneral de olsa bizim nazarımızda onbaşısın” sözleri karşısında hukuki süreç başlattı.

Genelkurmay Başkanı Necdet Özel’e “senin rütben orgeneral de olsa bizim nazarımızda onbaşısın” diyen BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında Genelkurmay Başkanlığı hukuki süreç başlattığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanı Necdet Özel’in "Kürtçe eğitimi uygun görmüyorum" sözlerine tepki olarak "Senin rütben orgeneral de olsa bizim nazarımızda onbaşısın. Senin kıymetin o kadardır. Bunu böyle bil. Bizim nazarımızda ha bir onbaşı konuşmuş ha genelkurmay başkanı” diyen Selahattin Demirtaş hakkında hukuki süreç başlatıldı.

Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinden yaptığı yazılı açıklamada, bir siyasi parti yöneticisinin genelkurmay başkanına yönelik sarf ettiği sözlerle ilgili hukuki süreç başlatıldığını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.