1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Emniyet Müdürü Bitirik’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Dayı Hamile Bıraktı, Anne SAKLADI

Dayı Hamile Bıraktı, Anne SAKLADI

Samsun'da, dayısı 26 yaşındaki Vahittin A.'nın tecavüzüne uğradığı iddia edilen 16 yaşındaki S.D. adlı kız, olaydan 2 ay sonra hamile kaldığını anlayıp, durumu annesi 37 yaşındaki A.D.'ye anlattı.

A+A-

Samsun’da, dayısı 26 yaşındaki Vahittin A.’nın tecavüzüne uğradığı iddia edilen 16 yaşındaki S.D. adlı kız, olaydan 2 ay sonra hamile kaldığını anlayıp, durumu annesi 37 yaşındaki A.D.’ye anlattı.

Ancak anne A.D. kızının söylediklerini herkesten sakladı. Olaydan 7 ay sonra rahatsızlanan S.D., kaldırıldığı hastanede ölü doğum gerçekleştirdi. Hastane yetkililerinin olayı polise bildirmesi üzerine tecavüzle suçlanan dayı Vahittin A. ile olayı saklayan anne A.D. gözaltına alındı.

Olay 7 ay önce, merkez İlkadım İlçesi İlyasköy Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre eşi yurt dışında çalışan A.D., kızı S.D. ile birlikte yaşamaya başladı. Olay günü ablasının evine gelen Vahittin A., evde kimsenin olmamasından faydalanarak yeğeni S.D.’ye tecavüz etti ve kimseye söylememesi için onu tehdit etti.

Başından geçenleri kimseye anlatamayan S.D., bu olaydan 2 ay sonra rahatsızlanınca yaptırdığı testle hamile olduğunu öğrendi. Eve dönen S.D., annesine, dayısı Vahittin A.’nın kendisine tecavüz ettiğini ve ondan hamile kaldığını söyledi. Kardeşinin kızını hamile bıraktığını öğrenen anne bu olayı kimseye anlatmadı.

Hamilelikte 7’nci ayına giren S.D., geçen cumartesi akşamı aniden rahatsızlanınca Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorlar S.D.’nin karnındaki erkek çocuğun öldüğünü tesbit ederek ameliyatla ölü çocuğu anne karnından aldı.

Hastane yetkilileri S.D.’nin yaşının küçük oluşu nedeniyle olayı polise bildirdi. Hastanede polise ifade veren S.D., dayısı Vahittin A.’nın tecavüzüne uğradığını ve bu nedenle hamile kaldığını annesine de bu olayı daha önce anlattığını söyledi. İfadenin ardından polis bugün Vahittin A.’yı yakalayarak, ’küçük yaşta kız çocuğuna cinsel saldırı’ suçundan gözaltına aldı.

Anne A.D. de Cumhuriyet savcısının talimatıyla ’suç gizlemek’ suçundan gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum