1. HABERLER

  2. Yazar Evrim Alataş YAŞAMINI YİTİRDİ
Dağpınar'ın Alt Yapı Çalışmaları BİTTİ

Dağpınar'ın Alt Yapı Çalışmaları BİTTİ

Kars'ın Digor ilçesi'ne bağlı Dağpınar Beldesi Belediye Başkanlığı'nca yol, kanalizasyon ve kaldırım çalışmaları tamamlandı.

A+A-
Kars'ın Digor ilçesi'ne bağlı Dağpınar Beldesi Belediye Başkanlığı'nca yol, kanalizasyon ve kaldırım çalışmaları tamamlandı.
Dağpınar Belediye Başkanı Av. Ayhan Erkmen’in girişimleriyle yapılan çalışmalarda önce kanalizasyon şebekesi yapıldı. Ardından da alt yapısı tamamlanan cadde ve sokakların yolları kilit parke taş ile döşendi.
Göreve geldiği günden itibaren beldede birçok projeyi hayata geçiren Belediye Başkanı Ayhan Erkmen, hayata geçirdiği projelerle beldenin çehresini değiştirdi.
Dağpınar Beldesi Belediye Başkanı Ayhan Erkmen, göreve talip olurken seçmenlere verdiği sözleri yerine getirdiğini söyledi.
Belediye Başkanı Ayhan Erkmen; “Biz göreve gelirken hizmet sözü verdik. Biz göreve gelmeden önce beldenin yollarında yürümek mümkün değildi. Bugün bütün cadde ve sokaklara hemen hemen kilit parke taş yol yaptık. Kanalizasyon çalışmalarımızın da yüzde 80’ini tamamladık. Belediyenin kısıtlı imkanlarıyla başarılı işlere imza attık” dedi.
PERSONELİMİZİN BİRİKMİŞ ALACAKLARINI ÖDEDİK
Dağpınar Beldesi Belediye Başkanı Ayhan Erkmen, göreve geldiklerinde ilk işlerinin birikmiş personel alacaklarını ödemek olduğunu belirtti.
Başkan Erkmen; “Göreve geldiğimizde personellerimizin birikmiş alacakları vardı. Bunları ödedik. Personellerimizin aylıkları düzenli bir şekilde ödenmeye başladı. Bunun yanında Kültür merkezini faaliyete geçirdik. Hayvan barınağı yaptık. Köprüler ve menfezler yatırdık. Dağpınar’ın ağaçlandırmak için ödüllü ağaç dikme kampanyası başlattık. Belde de birçok yere ağaç dikildi. Vatandaşlar ağaçlandırma kampanyasına yoğun ilgi gösterdi. Evlerinin önüne, sokaklara ağaç diken vatandaşlarımız ödül için adeta bir birleriyle yarıştılar. Bu da bizleri son derece mutlu etti” diye konuştu.
DAĞPINAR’DA KANALİZASYON ŞEBEKESİ YÜZDE 80 TAMAMLANDI
Beldenin en büyük sorunlarından biri olan kanalizasyon şebekesi çalışmalarının yüzde 80’ini tamamladıklarını dile getiren başkan Erkmen; “ Uzun yıllardan beri ihmal edilen kanalizasyon şebekesi çalışmasını ilk olarak beldede biz başlattık. Şuan çalışmalarımız halen devam ediyor. 750-800 hanelik beldede kanalizasyon sıkıntısı hat safhadaydı. Belediye kanalizasyon sorununu yüzde 80 çözdük. Halen çalışmalarımız devam ediyor. Köy görünümünde olan beldeyi, bu görünümünden kurtardık. Çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” şeklinde konuştu.
Dağpınar Beldesi Belediye Başkanlığı’nca yapılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Başkan Ayhan Erkmen, çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler alıyor.
Kanalizasyon ve su şebekesi tamamlanan cadde ve sokaklara kilit parke taş yol yapıldı. Yüzde 80’ini tamamlanan kanalizasyon şebekesinin kalan yüzde 20’lik kısmının da yılsonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.