1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vergi Dairesi Yer Teslimi Yapıldı
Cumhurbaşkanı Gül RAHATSIZLANDI

Cumhurbaşkanı Gül RAHATSIZLANDI

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kırgızistan ziyaretini yarıda keserek Türkiye' ye dönüyor

A+A-

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kırgızistan ziyaretini yarıda keserek Türkiye' ye dönüyor

Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te Türk Konseyi Zirvesi'nin açılışına katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül , kulağındaki rahatsızlığın nüksetmesi üzerine baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından Ankara 'ya dönecek.

Türk Konseyi Zirvesi Bişkek'te başladı. Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev, Cumhurbaşkanı Gül , Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev ve Azerbaycan Başbakanı Artur Rasizade'yi Ala Arca Kongre Merkezi'nde karşıladı. Aile fotoğrafı çekiminin ardından baş başa ve heyetler arası görüşmelere geçildi.

Bu arada Cumhurbaşkanı Gül 'ün, kulağındaki rahatsızlığının nüksetmesi nedeniyle Kırgızistan'dan erken ayrılacağı bildirildi.

Yarın Türkiye 'ye dönmesi planlanan Gül'ün, baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından, bugün öğle saatlerinde Ankara 'ya hareket edeceği belirtildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.