1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Sekmen: “Büyükşehir Belediyesi Olarak Okullarımıza Büyük Önem Veriyoruz”
Çoruh Nehrinde İki Mühendis KAYIP

Çoruh Nehri'nde İki Mühendis KAYIP

Artvin'de baraj inşaatında çalışan iki mühendisin kullandığı kamyonet Çoruh Nehri'nde bulundu.

A+A-

Artvin'de baraj inşaatında çalışan iki mühendisin kullandığı kamyonet Çoruh Nehri'nde bulundu. Araç nehirden çıkartıldı ancak mühendislerden haber yok...

Mühendisler 28 yaşındaki Orhan Kemal Ulusoy ve 32 yaşındaki Hüseyin Dervişoğlu, Artvin Yusufeli'ne 30 kilometre uzaklıktaki Artvin Barajı'nda çalışıyordu.

Hafta sonu 34 FG 9540 plakalı kamyonetle şantiyeye gitmek üzere yola çıkan mühendislerden saatler geçmesine rağmen haber alınamadı.

Gece yarısından sonra cep telefonu ile de ulaşılamayınca arama çalışması başlatıldı.

Mühendislerin kullandığı kamyonet, Artvin–Yusufeli yolunun 63'üncü kilometresindeki Narlık mevkiinde Çoruh Nehri'nde görüldü.

Ekipler kar sularının erimesi nedeniyle debisi çok yükselen Çoruh'ta küçük bir kısmı görülen kamyonete vinçle güçlükle ulaştı ancak araç çıkartılamadı.

Dün akşam saatlerine kadar sürdürülen kurtarma çalışmaları bugün yeniden başladı. Ancak kamyonet, nehrin debisinin daha da yükselmesi sonucu tamamen sulara gömüldü.

Öğle saatlerinde kamyonet vinçler aracılığıyla sudan çıkartıldı ancak içinde mühendisler yoktu. Nehir boyunca arama çalışmaları sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.