1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Chp'li Vekil Tanju Özcan Ve Gökçesu Belediye Başkanı Atilla Ateş, Başkan Öz'ü Ziyaret Etti
Çocuğunu Saklayan Kocaya KURŞUN

Çocuğunu Saklayan Kocaya KURŞUN

Fenerbahçe'de lüks bir kafede garsonluk yapan Cesim Yıldız, işyerinde karısı tarafından altı kurşunla öldürüldü

A+A-
Fenerbahçe'de lüks bir kafede garsonluk yapan Cesim Yıldız, işyerinde karısı tarafından altı kurşunla öldürüldü
Kadıköy Fenerbahçe'de 24 yaşındaki Esengül Yıldız, kendisinden boşanmak isteyen ve 2.5 yaşındaki çocuğunu göstermeyen dört yıllık eşi 29 yaşındaki Cesim Yıldız'ı kafede silahla öldürdü.
2006'da görücü usulüyle evlenen Cesim-Esengül Yıldız çiftinin 2008'de bir erkek çocukları dünyaya geldi. Yaklaşık iki yıl önce çift arasında şiddetli geçimsizlik başladı. Romantika Cafe'de altı yıldır garson olarak çalışan Cesim Yıldız, eşinin aldatıldığını düşünüp sık sık olay çıkarması üzerine boşanmaya karar verdi. Yıldız, son dört aydır işyerinde kalmaya başladı. Eşiyle konuşmak için geçtiğimiz pazar günü kafeye gelen Esengül Yıldız, eşinden boşanmaktan vaz geçmesini istedi. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan olayda Esengül Yıldız, eşinin boşanma ve oğlunu göstermemekteki kararlılığı üzerine çantasındaki tabancayı çıkararak kurşun yağdırdı. Esengül Yıldız, yere düşen eşinin yanına gelerek bir kez daha ateş etti. Silahını altı kez ateşleyen Esengül Yıldız, kafedekilerden polisi çağırmalarını istedi. Kafede yapılan incelemelerde altı adet boş kovan ve iki adet mermi çekirdeği bulundu. Ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Cesim Yıldız, hayatını kaybetti.
Olayın ardından silahla birlikte gözaltına alınan Esengül Yıldız'ın, poliste susma hakkını kullanarak ifade vermeyi reddettiği öğrenildi. Kadıköy Adliyesi'ne sevk edilen Esengül Yıldız, dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bakırköy Kadın Tutukevi'ne konuldu. Cesim Yıldız ise toprağa verilmek üzere memleketi Kars'a gönderildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.