1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KAĞIZMAN

  4. 'Keklik Avcıları'na Suçüstü
Çırılçıplak Soyup Taciz ETTİLER !

Çırılçıplak Soyup Taciz ETTİLER !

Kafkas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi M.K. oynadığı bir tiyatro oyunu nedeniyle ifade vermek için gittiği Kars İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube'de polisler tarafından çırılçıplak soyundurularak cinsel tacize uğradığı iddiasıyla suç duyurusunda

A+A-

Kafkas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi M.K. oynadığı bir tiyatro oyunu nedeniyle ifade vermek için gittiği Kars İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube'de polisler tarafından çırılçıplak soyundurularak cinsel tacize uğradığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Kars Kafkas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'nde Tarih bölümü 4. sınıf öğrencisi M.K., bir tiyatro oyununda "Cumartesi Anneleri" rolünü canlandırdığı için Kars İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde (TEM) ifadeye çağrıldığı ve bu sırada kamera karşısında iç çamaşırları kalıncaya kadar soyundurularak tacize uğradığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Avukat Bişar Abdi Alınak'ın Kars Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği suç duyurusu dilekçesinde, TEM'de polis olarak tanıtan şahısların müvekkiline ifadesi alınmak üzere şubeye gelmesi gerektiğini söylediği belirtildi. Dilekçede, TEM şubede ifadesi alınmak üzere beklerken yanına gelen polis memurunun M.K.'yı tehdit ettiği ve üstünün aranmasını istediği kaydedildi.

Üst araması sırasında kadın polis memurunun M.K.'nın "tamamen soyunmasını" istediği, kabul etmediği zamanda zor kullanmakla tehdit edildiği iddia edildi. M.K.'nın sadece iç çamaşırları kalacak şekilde soyundurulduğu öne sürülen dilekçede, ifade alınan ve üst araması yapılan odada kamera bulunduğu belirtildi. Dilekçede, sorumluların cezalandırılması istenilerek, şu iddialara yer verildi:

"İnsanlık dışı muameleyle karşı karşıya kalan müvekkilim ağır bir travma ve ruhsal çöküntü içerisindedir. Müvekkilim TEM şubeye girdiği andan itibaren tehdit edilmiş zor kullanılarak içinde bir kameranın olduğu bir odada çırılçıplak soyundurularak işkenceye maruz bırakılmıştır. Genç birini çırılçıplak soymak suretiyle suç işleyen, müvekkilimi tehdit eden başta görevli polis memurlarının ve talimatı aldıklarını iddia ettikleri TEM Şube Amirinin ve Tem Savcısının gerekli kavuşturmanın yapılarak kamu davası açılmasını talep ederim."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.