1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Iğdır’da 3 Kişi Gözaltına Alındı
Çıldır Gölünde Buz Pateni ve Araç ŞOV

Çıldır Gölü'nde Buz Pateni ve Araç ŞOV

Ardahan Üniversitesi'ne bağlı Çıldır Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otelcilik İşletmesi bölümü öğrencileri, donan Çıldır Gölü üzerinde buz pateni yaptı.

A+A-

Ardahan Üniversitesi'ne bağlı Çıldır Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otelcilik İşletmesi bölümü öğrencileri, donan Çıldır Gölü üzerinde buz pateni yaptı.

Ardahan Üniversitesi'ne bağlı Çıldır Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otelcilik İşletmesi bölümü öğrencileri, donan Çıldır Gölü üzerinde buz pateni yaptı. Öğrencilerin geldiği minibüsün şoförü ise aracıyla buzlu göl üzerinde gösteri yaptı.

Ardahan Üniversitesi'nin bu yıl öğrenime açtığı Çıldır Meslek Yüksekokulu'nun Turizm ve Otelcilik İşletmesi bölümü öğrencileri, uygulamalı eğitim için Çıldır Gölü'ne geldi. Üzeri yaklaşık 30 santimetre buzla kaplı olan gölde öğrenciler buz pateni yaptı. İlk kez buz pateniyle tanışan öğrenciler, güle oynaya, düşe kalka göl üzerinde kaydı.

İlk tez buz pateni yaptıklarını belirten öğrenciler, "Buz pateni yapmak için bölüm öğretmenlerimiz ile birlikte Çıldır Gölü'ne geldik. Buz tutmuş haliyle Çıldır Gölü bizi heyecanlandırdı. Çok zevkli bir şey" dediler.

Çıldır Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Niyazi İpek ise, "Öğrencilerimizle beraber uygulamalı eğitim kapsamında Çıldır Gölü'ne geldik. Bu yıl yapılacak olan kar ve buz festivaline yüksekokul olarak biz de katılacağız. Burada olmamızın amacı öğrencilerimizin buz pateni ile tanışmalarını sağlamak" diye konuştu.

GÖL ÜSTÜNDE MİNİBÜSLE ŞOV YAPTI

Meslek Yüksekokulu Öğrencileri göl üzerinde buz pateni yaparken, öğrencileri Çıldır'a getiren minibüsün şoförü Binali Kaya, buz tutan gölün üzerine çıkardığı minibüsle şov yaptı. Kaya'nın, minibüsle göl üzerinde kaymasını öğrenciler şaşkın gözlerle izledi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.