1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Muhtaç Öğrenciler Yararına Kermes
Çiçek: İlk 5 Madde DEĞİŞMEYECEK

Çiçek: İlk 5 Madde DEĞİŞMEYECEK

TÜSİAD'ın yeni Anayasa Raporu'na yorumlayan Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, ifade bozukluklarına rağmen Anayasa'nın ilk 5 maddesiyle ilgili bir değişiklik düşünmediklerini söyledi.

A+A-

TÜSİAD’ın yeni Anayasa Raporu'na yorumlayan Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, ifade bozukluklarına rağmen Anayasa'nın ilk 5 maddesiyle ilgili bir değişiklik düşünmediklerini söyledi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, TBMM Genel Kurulu’nda Anayasa Mahkemesi’nin yeniden yapılandırılmasını öngören tasarının görüşmeleri sırasında soruları yanıtladı.

Başbakan Yardımcısı Çiçek, TÜSİAD'ın yeni Anayasa Raporu hakkında muhalefetin eleştirileri üzerine ''Esas olan; ilk üç maddede değişmez olarak ifade edilen maddelerin varlığını korumasıdır” ded.

Anayasa’da bulunan bazı ifade bozukluklarının altını çizen Çiçek, “Anayasa'nın ilk 3 hatta 5 maddesiyle ilgili bir değişiklik düşünmedik, düşünmüyoruz" yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.