1. HABERLER

  2. CHP'nin Oyları Artıyor, AKP Düşüşte!
CHP'nin Oyları Artıyor, AKP Düşüşte!

CHP'nin Oyları Artıyor, AKP Düşüşte!

Sonar araştırma şirketinin Başkanı Hakan Bayrakçı, AKP'nin oy kaybettiği, buna karşın CHP'nin oylarını arttırdığını belirtti.

A+A-
SONAR araştırma şirketinin Başkanı Hakan Bayrakçı, AKP'nin oy kaybettiği, buna karşın CHP'nin oylarını arttırdığını belirtti.
CNN TÜRK'te yayınlanan Medya Mahallesi programında Ayşenur Arslan'ın konuğu olan SONAR Başkanı Bayrakçı, "Bugün Seçim Olsa" anketinin ilk sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Araştırmaya göre CHP’nin oyları Türkiye genelinde yüzde 30’un üzerine çıktı. SONAR araştırma şirketinin kesin rakamları yarın kamuoyuyla paylaşması bekleniyor.
Hakan Bayrakçı’nın paylaştığı verilere göre Türkiye genelinde AKP düşüşte, CHP beklenenden fazla bir çıkışta. Ancak AKP’nin düşüş trendi net olduğu vurgulandı.
“AK Parti'ye yakın araştırma şirketleri de dün gece bir şok yaşadılar” diyen Bayrakçı, hepsinin hemen hemen benzer sonuçlara ulaştığında dikkat çekti.
CHP'deki kuvvetlenişin farkında olan AKP’nin Saadet Partisi'ne kaptırdığı oyları da toplamaya başladığı ifade edilirken CHP’nin Kürt bölgelerinde de yükselişte olduğu belirtildi.
“CHP Ege ve Akdeniz'i zaten almıştı” diyen Bayrakçı, CHP’nin MHP’den de oy aldığını ifade etti.
Kesin sonuçları henüz açıklanmayan araştırmaya göre CHP şu anda İstanbul’da AKP’nin önünde yer alıyor. Ankara’da AKP’ye fark atan CHP’nin İzmir’de de açık ara önce olduğu vurgulandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.