1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. 'Şahmeran' Kars Müzesi'nde
CHP'li Yöneticilerden Engellilere YARDIM

CHP'li Yöneticilerden Engellilere YARDIM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Örgütü ve Kadın Kolları Başkanlığı’ndan engelli çocuklara anlamlı yardım.

A+A-
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Örgütü ve Kadın Kolları Başkanlığı’ndan engelli çocuklara anlamlı yardım.
Kars CHP Kadın Kolları Başkanı Arife Kaçar ve beraberindekiler, Dolunay Derneği Başkanı Faruk Ocak’ı ziyaret ederek engelli çocuklara verilmek üzere 20 adet uzaktan kumandalı ve şarjlı oyuncak araba hediye etti.
Dolunay Derneği’nde Dernek Başkanı Faruk Ocak ile bir araya gelen CHP Kadın Kolları Başkanı Arife Kaçar ve beraberindekiler, engelli çocukların her zaman yanında olacaklarını vurguladılar.
CHP Yönetim Kurulu üyesi Turgay Koçer, oyuncaklarıyla oynayan engelli çocuğun oyuncaklara karşı ilgisini görünce, bu tarz bir yardım yapmayı kararlaştırdıklarını söyledi.
Dolunay Derneği Başkanı Faruk Ocak, CHP’li kadınların girişimlerinden dolayı memnun olduklarını dile getirdi.
Dernek Başkanı Faruk Ocak; “Bildiğiniz gibi engelli çocuklar dünyanın yalnızlarını oynayan kesim. Bu yalnızlıklarını bir parçada olsa böyle el uzatarak giderebilmek ve bizlerin bu ellerinin daha fazla uzanmasını sağlayan büyüklerimize çok teşekkür ederim. Bilsinler ki o engelli çocuklar bundan böyle hayatları boyunca yalnız olmadıklarını toplumunda bir parçası olduklarının bilinci ve huzuru içinde olacaklar” dedi.
CHP Kars İl Örgütü ve Kadın Kolları tarafından alınan 20 adet uzaktan kumandalı ve şarjlı oyuncak arabalar engelli çocuklara verilmek üzere Dolunay Derneği Başkanı Faruk Ocak’a teslim edildi.
Bir süre Dernek Başkanı Faruk Ocak ile sohbet eden CHP’liler her zaman engelli bireylerin yanında olacaklarını ve onların bütün sorunlarını gündeme taşıyacaklarını kaydettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.