1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Buldan: Öcalan Bugünleri Öngörüp Uyarmıştı
CHP Kadın Kolları Başkanı KARSTA

CHP Kadın Kolları Başkanı KARS'TA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Deniz Pınar Atılgan, Kars'a geldi.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Deniz Pınar Atılgan, Kars'a geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Deniz Pınar Atılgan, Kars'ta parti binasında kadınlar kolu başkanı ve üyeleriyle bir araya gelerek görüşme yaptı.

CHP Kars İl Başkanlığı’na gelen Genel Başkan Atılgan, burada partinin kadın üyeleri ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi. CHP Kars Kadın Kolları Başkanı Arife Kaçar, partilerini ziyaret eden CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Deniz Pınar Atılgan’a teşekkür etti ve parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Genel Başkan Atılgan da, göreve geldikten sonra Türkiye’yi karış karış dolaştıklarını belirterek, “Biz göreve geldikten sonra bugün itibariyle 43. ildeyiz. Biz görevi aldıktan sonra Türkiye genelinde kadın örgütlenmesini masaya yatırdığımız zaman maalesef 76 ilde kadın örgütümüz, il başkanlığı düzeyinde 958 ilçenin de 600 küsurunda örgütlü vaziyette gözüküyoruz. Yola çıktığımızdan sonra uğradığımız il sayısı Kars ile birlikte 43 il oldu. Sonuçta gördük ki iller ve ilçelerde yapılanan kadın kolları sayısı 650 değil, bunun altında bir kadın örgütlenmesi var. Benim genel başkana verdiğim sözü ve bana inanarak verdiği bu görevi layıkıyla yapabilmek için benim bir şekilde bunun alt yapısını tamamlamam gerekiyordu, arkadaşlarımla birlikte. Biz bunun çabasıyla yollardayız. En kısa sürede kadınlarımızla bu alt yapıyı oluşturmamız gerekiyor” dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.