1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Demirtaş | HDP ile Diyalog Türkiye İçin Hayırlı Olacak
CHP Genel Başkan Yardımcısı KARSTA

CHP Genel Başkan Yardımcısı KARS'TA

Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, partisinin 'parti içi eğitim' toplantısına katılmak üzere Kars'a geldi.

A+A-

Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, partisinin 'parti içi eğitim' toplantısına katılmak üzere Kars'a geldi.

Havaalanından partililerle birlikte CHP Kars İl Başkanlığı binasına geçen Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, burada yaptığı konuşmada iktidarı eleştirdi. Türkiye'nin Ortadoğu'da ateş çemberine atıldığını söyleyen Sarı, açılım paketleriyle yola çıkan iktidar partisinin her alanda Türkiye'yi daha kapalı bir noktaya taşıdığını ileri sürdü. Sarı, "CHP olarak bizim halkın ihtiyaçlarını karşılayan, halkın ihtiyaçlarına cevap verecek bir parti olduğumuz konusunda kuşku yok" dedi.

İktidar partisinin 'sıfır sorun' diye yola çıktığını ve sıfır komşu noktasına geldiklerini ifade eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, "Komşularımızla olan konular, komşularımızla yaşadığımız sorunlar geldiğimiz noktada AKP'nin politikalarını en iyi tanımlayanlardan biri hepimiz biliyoruz. Hepimiz söylüyoruz. Sıfır sorun diye yola çıktık. Ama şimdi sıfır komşu noktasındayız. Komşularımızla sıfır sorun dedik. Ama o kadar çok sorunu çoğalttık ki, şimdi her biriyle nasıl baş edeceğiz konusu gündemimizde. AKP'nin bu hayalci ve maceracı politikasının dış politika alanında sürdürdüğü bu politikanın bizi taşıdığı nokta Ortadoğu'daki cehenneme, Ortadoğu'daki, ateş çemberinin içine Türkiye'yi atmak olacak. Ama CHP'nin varlığı buna engel olacak. CHP olarak biz AKP'nin bu maceracı tutumuza izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

Daha sonra yapılan konuşmaların ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, partililerle birlikte 'parti içi eğitim' toplantısının yapılacağı Sarıkamış'a hareket etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.