1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 42 Gazeteci Hakkında Gözaltı Kararı
Chati Polis BASTI

'Chat'i Polis BASTI

Rize'de bir internet kafeye baskın düzenleyen polis ekipleri, arandığı iddia edilen bir kişiyi gözaltına aldı. Chat yaptığı arkadaşına 'Beni polis götürüyor' diyen kişinin, aranan zanlı olmadığı belir

A+A-

Rize’de bir internet kafeye baskın düzenleyen polis ekipleri, arandığı iddia edilen bir kişiyi gözaltına aldı. Chat yaptığı arkadaşına “Beni polis götürüyor” diyen kişinin, aranan zanlı olmadığı belirlendi.

Güneysu ilçesinde 3 gün önce meydana gelen hırsızlık olayında Mehmet Kaba’ya ait 150 ceviz ve armut fidanı çalındı.

Olayla ilgili araştırma başlatan polis, bölgede incelemeye aldığı güvenlik kamera kayıtlarından şüphelinin Gürcistan uyruklu Zurap Davadze olduğunu belirledi.

Davadze’nin bir internet kafede olduğu yönünde ihbar alan polis, kafeye baskın düzenledi.

Bu sırada kafede bulunan ve adının Ali olduğunu söyleyen Gürcistan uyruklu bir kişi, pasaportunun yanında olmadığını belirtti. Adı ve uyruğu ile ilgili çelişkili bilgiler veren bu kişi gözaltına alındı.

Zanlı internetten görüntülü sohbet ettiği ve gözaltına alınışını izleyen kız arkadaşına, “Polis beni götürüyor, sonra görüşürüz” mesajını yazdı.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen şüphelinin yapılan pasaport kontrolünde hırsızlık suçundan aranan Zurap Davadze olmadığı tespit edildi.

G.G. adlı Gürcistan uyruklu kişi, kontrol edilmek üzere Pasaport ve Yabancılar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Pasaport kanununa muhalefetten hakkında yasal işlem başlatılan G.G., daha sonra sınırdışı edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.