CeBITte Teknoloji Şov BAŞLADI

CeBIT'te Teknoloji Şov BAŞLADI

Bu yıl 12.'si düzenlenecek olan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı bugün Tüyap'ta başladı.

A+A-

Bu yıl 12.'si düzenlenecek olan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı bugün Tüyap'ta başladı.

İstanbul'da bugün başlayan Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı, 12'inci yılında 'Fuar ve Zirve'yi bir araya getirerek eş zamanlı olarak ilk kez CeBIT Sinerji Zirvesi ile açıldı.

Sadece Türkiye değil, Avrupa, Balkanlar, Rusya ve Ortadoğu'dan da çok sayıda firma ve ziyaretçinin katılacağı fuarda birçok konferans da yapılacak.

CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı, 12. kez kapılarını açıyor. Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi'nde 6 Ekim'de açılıp 9 Ekim'e kadar sürecek olan fuarın yalnız Türkiye için değil, Avrasya, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Rusya ve CIS ülkeleri için de bilişim sektörünün ihtiyaçlarını karşılaması bekleniyor. Dünyanın dört bir yanından gelecek olan profesyonel ziyaretçilerin yanı sıra Uluslararası Satın Alma Heyetleri de fuarı ziyaret edecek.

Fuar Direktörü Murat Özer 'Ortadoğu'daki birçok hedef ülkeden CeBIT Bilişim Eurasia'yı ziyaret etmeleri için VIP heyetler getireceğiz. Mayıstan itibaren Arapça tanıtım belgelerinin paylaşımına başladık. Suriye, Ürdün, Lübnan, Kuveyt, Irak, Katar, Bahreyn, Dubai, Suudi Arabistan gibi ülkelerde gerçekleştirilecek olan özel bir ziyaretçi tanıtım projesi ile 3 bin 500'ü aşkın müşteriye ulaşılacak' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.