1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Sarıkamış Devlet Hastanesi'ne Yeni Başhekim Atandı
Çalışmalar İlkbaharda Devam EDECEK

Çalışmalar 'İlkbahar'da Devam EDECEK

Kars Belediyesi, kış mevsiminden ötürü ara verdiği yol ve kaldırım çalışmalarına kaldıkları yerden ilkbaharda devam edecek.

A+A-

Kars Belediyesi, kış mevsiminden ötürü ara verdiği yol ve kaldırım çalışmalarına kaldıkları yerden ilkbaharda devam edecek.

İHA'nın haberine göre; Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, kıştan dolayı ara verdikleri çalışmalara kaldığı yerden 2012 yılının bahar aylarında başlayacaklarını belirtti. Bozkuş, bu yıl karın erken yağmasından dolayı özellikle asfalt ve kaldırım çalışmalarını sonlandırdıklarını, ancak bahar ile birlikte çalışmalarına kaldıkları yerden hızla devam edeceklerini vurguladı.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, 2012 yılı itibariyle ‘Kentsel Dönüşüm’ ve ‘Kentsel Tasarım’ projelerini hayata geçireceklerini ve Kars’ın çehresinin değişeceğini söyledi.

Başkan Bozkuş; “Bu yıl hedeflediğimiz yol, kaldırım, kanalizasyon ve içme suyu şebekesi yenileme çalışmalarının yüzde büyük çoğunluğunu tamamladık. Özellikle asfalt ve kaldırım çalışmaları kar yağmasıyla birlikte noktalandı. Kar altında asfalt yapamazdık. Ancak bu çalışmalarımız önümüzdeki yıl kent genelinde devam edecek. Amacımız Kars’a ve Karslılara hak ettikleri hizmetleri doğru bir şekilde vermektir. Bunun için çaba sarf ediyoruz” dedi.

Bazı caddelerde bozulan asfaltların önemli olmadığına dikkat çeken Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş; “Bırakın bozulacak yerler bozulsun. Biz bekliyorduk bunu. Zaten bir çok yerde kanalizasyon ve içme suyu için alt yapı çalışması yapmıştık. Bundan dolayı zemin oturduğundan asfalta bozulmalar oldu. Biz bunu bekliyorduk. Bunun için 5 santimlik aşınmaz tabakayı atmadık. Bozulan yerler kesilerek çıkarılacak ondan sonra asfaltı yeniden yapılacak. Bizde bozuk olan yerleri görüceğiz. Ondan sonra son olarak 5 santimlik aşınmaz tabakayı atacağız. Faikbey Caddesi’nde yeşil kuşak uygulanacak. Yolları çizeceğiz. Sinyalizasyonlar çalışacak ve Kars’a yakışır cadde ve kaldırımlar olacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum