Cadde ve Refüjlere Çam Ağacı EKİMİ

Cadde ve Refüjlere Çam Ağacı EKİMİ

Kars'ın Arpaçay İlçesi Belediye Başkanlığı'nca ilçe merkezinde kaldırım ve refüjlerde ağalandırma çalışmları yapılıyor.

A+A-

Kars'ın Arpaçay İlçesi Belediye Başkanlığı'nca ilçe merkezinde kaldırım ve refüjlerde ağalandırma çalışmları yapılıyor.

İHA'nın haberine göre, Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akkaya'nın yakından takip ettiği çalışmalar vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.

Görevi devraldığı günden itibaren gece gündüz demeden Arpaçay'ın gelişmesi ve modern bir görünüme bürünmesi için ağaçlandırma, refüj, kaldırım ve yol çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken Başkan Akkaya, yok imkanlarla çok şeyler yaptığını söyledi.

Belediye Başkanı Enver Akkaya; "Biz göreve geldiğimizde öncelikle ilçenin sorunlarını ele aldık. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yapıyoruz. Öncelikle yol ve kaldırımları yaptık. Ardından refüjleri düzenledik. Belediye iş makinleri aldık. Yok imkanlarda, kıt imkanlarda güzel işler yaptık" dedi.

İÇME SUYU HATTINI DEĞİŞTİRECEĞİZ

Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akkaya, uzun yıllar el değmemiş içmesuyu şebekesini değiştireceklerini ifade etti.

Başkan Akkaya; "İçme suyu hattı projesi çalışmalarına başlayacağız. Projemiz hazır. Proje doğrultusunda Arpaçay'ın eskimiş su şebekesini değiştireceğiz. Daha sağlıklı koşullarda vatandaşlarımız su ihtiyaçlarını karşılayacak. Bu şekilde hem sık sık meydana gelen su arızalarının önüne geçeceğiz. Hemde yıllarca el değmemiş sağlıksız boruların değişimini yapacağız" şeklinde konuştu.

Arpaçay Belediye Başkanlığı'nca ilçedeki kaldırım ve refüjlere çam ağacı dikimi yapıldı. Çiçek dikimi da yapılan ilçede cadde ve kaldırımlar adeta çiçek açtı.

Arpaçay'da belediye çalışmlarını vatandaşlarda yakından izliyor. Zaman zaman belediye çalışanlarına yardımcı olan vatandaşlar, yapılan hizmetlerin kendileri için yapıldığını ve bu hizmetlere sahip çıkacaklarını kaydettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.