1. HABERLER

  2. Çoruh Nehri Kıyısında UMUTLU Bekleyiş
Çoruh Nehri Kıyısında UMUTLU Bekleyiş

Çoruh Nehri Kıyısında UMUTLU Bekleyiş

Artvin'in Yusufeli ilçesinde önceki gün Çoruh Nehri'ne yuvarlanan otomobildeki 2 kişinin bulunması için çalışmalar sürüyor.

A+A-
Artvin'in Yusufeli ilçesinde önceki gün Çoruh Nehri'ne yuvarlanan otomobildeki 2 kişinin bulunması için çalışmalar sürüyor. Çoruh Nehri’nde yapılan arama çalışmalarını Şanlıurfa’dan gelen Karakeçi Aşireti üyeleri de izliyor.
Yusufeli ilçesine bağlı Yeniköy mevkiinde otomobilin nehre uçtuğu yerde Şanlıurfa Viranşehir nüfusuna kayıtlı Sinan Sihak ve Seydo Kapan isimli 2 kişiyi arama çalışmaları başlatılırken, çalışmalara Artvin Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü ve jandarma ekiplerinin yanı sıra Erzurum, Rize, Trabzon ve Ardahan'dan gelen ekiplerden oluşan toplam 79 kişilik ekip katılıyor. Nehirde botlarla ve dalgıçlarla yapılan arama çalışmalarını Şanlıurfa’dan gelen Karakeçi aşireti üyeleri de izlerken, aramalarda suyun altına ilişkin topoğrafik bilgiler veren bir sonar cihazı da kullanılıyor.
Otomobilin nehre düştüğü Yeniköy’den Borçka Barajı'na kadar olan 110 kilometrelik vadide çalışmalarını sürdüren ekipler, Çoruh Nehri'nin bulanık olması ve debisinin yüksek olması nedeniyle zor anlar yaşıyor.
ÇORUH NEHRİ İÇERİSİNDE BİR KADIN CESEDİ BULUNDU
Artvin’in Yusufeli ilçesinde Çoruh Nehri içerisinde bir kadın cesedi bulundu.
Artvin-Erzurum karayolu İhsanköyü Bağlığı mevkiinde bir kadın cesedi bulundu. Tahmini 35-40 yaşlarındaki çıplak kadın cesedinin kimliği belirlenemezken, ceset güçlükle ve teleferik yardımı ile nehir üzerinden yola çıkartıldı. Ceset otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Öte yandan Artvin'in Yusufeli ilçesinde 3 gün önce Çoruh Nehri'ne yuvarlanan otomobildeki 2 kişinin bulunması için çalışmalar sürüyor. Yusufeli ilçesine bağlı Yeniköy mevkiinde otomobilin nehre uçtuğu yerde Şanlıurfa Viranşehir nüfusuna kayıtlı Sinan Sihak ve Seydo Kapan isimli 2 kişiyi arama çalışmaları sürerken, çalışmalara Artvin Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü ve jandarma ekiplerinin yanı sıra Erzurum, Rize, Trabzon ve Ardahan'dan gelen ekiplerden oluşan toplam 79 kişilik ekip katılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.