1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ın Sorunları ve Çözüm Önerileri
Bozkuş, Vatandaşımız Bize GÜVENSİN!

Bozkuş, Vatandaşımız Bize GÜVENSİN!

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, kentte yeni yapılan asfaltın bazı bölgelerde bozulmasının doğal olduğunu ve bu bozulmaları beklediklerini belirtti.

A+A-

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, kentte yeni yapılan asfaltın bazı bölgelerde bozulmasının doğal olduğunu ve bu bozulmaları beklediklerini belirtti.

İHA'nın haberinde, Alt yapı çalışmalarıyla birlikte yapılan asfaltın zemin oturmasından dolayı çökme ve bozulmalar olacağından 5 santimlik aşınmaz tabakayı atmadıklarını kaydeden Başkan Bozkuş, havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmalarının yeniden kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş; "Son 10 yılın en ağır kışını yaşadık. Her gün kar yağdı. Yağan kar ve aşırı soğuklar özellikle trafik akışının yoğun olduğu Faikbey ve İnönü Caddesi'nde yapılan asfaltın bir kısmında bozulmalara neden oldu. Biz bunu bekliyorduk. Çünkü toprak kazılmıştı. Alt yapı yapılmıştı. ve zemin oturması gerekiyordu. Zemin oturunca da doğal olarak bazı bölgelerde bozulmalar oldu. Biz bunu bildiğimizden aşınmaz tabakayı attırmadık" dedi.

Araç trafiğinin yoğun olduğu caddelerin başından Faikbey ve İnönü caddesinin geldiğine dikkat çeken Bozkuş; "Kars'ta trafik akışının en yoğun olduğu cadde bu iki caddemiz. Burada bazı yerlerde asfaltta bozulmalar oldu. Bu da gayet normaldir. Çünkü bu bozulmalar olacaktı. Birde bu yıl kar ve soğuk çok etkili oldu. Büyük şehirlerde bile kar yağışından dolayı asfaltlar patladı.

Ama vatandaşlarımız bize güvenebilirler. Biz onların beklentilerine en iyi şekilde cevap vereceğiz. Bu yıl inşaat mevsiminde tekrar asfalt çalışmalarına başlanacak. Geçen yıl atılan ve bazı caddelerde bozulmalar olan asfaltın kesilerek yaması yapılacak. Ardından da 5 santimlik aşınmaz tabaka atılacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
7 Yorum